0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Stará Bělá - TJ Ludgeřovice 0:3!


Branky


0

 Ve šlágru 19. kola se proti sobě utkala mužstva z popředí tabulky. Před zápasem nebyl nikdo jednoznačným favoritem, a tak byli všichni přítomní plní očekávání, jak tento souboj dopadne. Utkání bylo ovlivněno velmi chladným počasím doprovázené vytrvalým deštěm, ale i přesto na utkání dorazilo pěkných 70 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý poločas od hostujících Ludgeřovic

Hostující tým na svého soupeře vlétl a již od samého začátku utkání diktoval tempo hry. V prvním poločase obrana hostí nepouštěla hostující střelce do větší šancí, a tak brankář Hájek mohl v poklidu sledovat kapky deště, dopadající na trávník starobělského stadionu. Ofenzivní tlak hráčů z Ludgeřovic nesl ovoce již v 16. minutě, kdy Fojtík uvolnil do šance Pěntku a ten vystřelil hostům vedení 1:0. Ve 30. minutě musel domácí brankář Slavík lovit míč z brány podruhé. Kombinaci Hofrichtera s Fejerčákem zakončil do prázdné brány Zoubek - 0:2. O 6 minut později zatloukl poslední hřebíček do domácí rakve Fojtík, který po sklepnutí výborně hrajícího Zoubka vymetl všechny pavučiny starobělské brány - 0:3. Do konce prvního poločasu se již nic zásadního nestalo a hráči se mohli jít ohřát do šaten za stavu 3:0 ve prospěch hostí.  

Poklidný druhý poločas

Po přestávce aktivita hostů poněkud opadla a více méně se soustředili na udržení výsledku a tím pádem lepšího dvojutkání s domácím mužstvem. Domácí se za celý zápas do větší šance nedostal a to hlavně díky skvělému kolektivnímu výkonu hostů. Gólman Hájek si udržel v poklidu další čisté konto. Suma sumárum Ludgeřovice si jednoznačně poradily se Starou Bělou a odváží si velmi cenné 3 body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Ludgeřovice
David Balgar: Velmi očekávané utkání, ale po skvělém 1. poločase jsme si odvezli zasloužené 3 body. Děkujeme soupeři za utkání.



Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - J. Dziža [-] , L. Nenička [-] , O. Pytlík [-] - O. Malík [-] , T. Vápeník [-] , R. Kaloč [-] (81. D. Cihelka [-] ) , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] - M. Knápek [-] , J. Kačer [-] (73. M. Kulaviak [-] )

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - K. Hofrichter [-] (72. R. Bělan [-] ) , L. Fojtík [-] (85. M. Klos [-] ) , M. Pěntka [-] (78. J. Adamčík [-] ) , L. Stepek [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] , M. Postředník [-] (88. K. Kolasa [-] ) , P. Zoubek [-] , D. Nagy [-]

ŽK: 40. O. Malík , 81. L. Nenička - 45. M. Pěntka , 53. D. Balgar , 70. M. Postředník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SVOBODA Marian - BEBENEK Petr, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.