Tasov rozhodl v druhém poločase


0

Tasov porazil Béčko Borů 4:2 a v tabulce skončí na čtvrtém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně.

V zápase 17. kola IV. třídy skupiny B se utkaly dva celky, které podávají na jaře nevyrovnané výkony. Domácí tým je na čtvrtém místě tabulky, hosté z rezervy Borů jsou na osmém místě tabulky. Domácí začali náporem, ale dlouhé minuty se nemohli střelecky prosadit. Vše podstatné se proto událo těsně před odchodem do kabin. V 40. minutě se po pěkné individuální akci prosadil Lukáš Kaštan a poslal hosty překvapivě do vedení - 0:1. Domácí ale nezazmatkovali a minutu před pauzou dokázali vyrovnat. Autorem branky se stal Ondřej Pospíšil - 1:1. Do šaten se šlo tedy za nerozhodného stavu a diváci ve velkém vedru jistě uvítali studené občerstvení.

Tasov vstřelil tři branky po sobě

Do druhé půle nastoupili aktivněji dimácí, ale dlouhou dobu se jim nevedlo překonat hostující obranu. Recept na ni našel až v 58. minutě Rudolf Švec a poslal Tasov do vedení - 2:1. Domácí tento stav uklidnil a nadále se dostávali do gólových šancí. Zvýšení skóre ale přišlo až v 68. minutě, kdy Pavel Chlubna po pěkné akci zvýšil na - 3:1. Bory se snažily přiblížit skóre kontaktní brankou, ale byli to domácí, kteří po rychlém brejku navýšili skóre zápasu Ondřejem Pospíšilem na - 4:1. Bory nadále neskládaly zbraně a Štěpán Křehlík stačil v 85. minutě snížit na - 4:2. To již ale bylo vše, protože dokonce zápasu mnoho času nezbývalo. Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou Tasova, který si tak pojistil čtvrté místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Vojta Pavlíček: Zápas jsme rozhodli ve druhém poločase, kdy se nám podařilo vstřelit rozhodující tři branky.

TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš: Dnes jsme hráli dlouho vyrovnanou partii. Dokonce jsme vedli a bylo škoda, že jsme neudrželi poločasové vedení. Ve druhém poločase již nás domácí přehráli.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - CHLUBNA Josef (N), LUKEŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.