0:2
(0:1)
8. I. Prchal (vl.)
82. P. Ambrož
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Heřmanice porazily Měřín C


Branky


8. I. Prchal (vl.) , 82. P. Ambrož
0

V souboji o šesté místo tabulky byly ůspěšnější Dolní Heřmanice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili rychlou branku

Dnešní zápas hraný za dusného počasí moc krásy nepřinesl. Hra v obou poločasech se odehrávala převážně ve středu hřiště. Ale do vedení šli hosté v 8. minutě po nešťastném odrazu od domácího hráče.

Dolní Heřmanice rozhodly v závěru

Ve druhém poločase bylo vidět jak dochází síly jak hostům tak domácím. Ale přesto to byli domácí, kdy Hošek v 75. minutě nedali jasně před prázdnou brankou gól.  A tak v 82.minutě přišel gól hostů na konečných 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek: Dnešnímu zápasu by slušela remíza, ale hosté byli v koncovce šťastnější, a tak si odváží body. Děkuji hráčům, že bojovali a dali do toho vše v teplém počasí.

SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš: Do dnešního utkání jsme šli s tím, že musíme odčinit prohru z minulého zápasu. První půle byla poměrně vyrovnaná a my šli trochu šťastně do vedení. Druhá polovina zápasu byla opět vyrovnaná, a když největší šanci domácích chytl výborný Partl tak v zápětí rozhodl, že si odvezeme 3 body Ambrož. Za dnešní vítězství musím poděkovat všem hráčům, že zápas odmakali.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - O. Stoklasa [-] (60. T. Hruboš [-] ) , O. Palík [-] (46. M. Padalík [-] ) , I. Prchal [-] , J. Necid [-] , S. Bartušek [-] (68. P. Bačák [-] ) , L. Štreit [-] , R. Hlávka [-] , R. Hošek [-] , D. Servít [-] , M. Puža [-]

SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - M. Krištof [-] , P. Dočkal [-] , S. Barták [-] - Z. Nováček [-] , J. Skryja [-] , J. Prokeš [-] - J. Havelka [-] , J. Žitnik [-] (62. L. Láněk [-] ) , P. Ambrož [-] (84. M. Špaček [-] ) - . Říha [-] (46. J. Bílek [-] )

ŽK: 38. M. Puža , 70. T. Hruboš , 74. R. Hošek - 20. . Říha , 70. P. Ambrož .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - KRÁL Pavel (N), KRÁL Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.