Béčko Křoví poprvé na jaře vyhrálo


Branky


0

Rezerva Křoví konečně na jaře neinkasovala a po několika přídělích si vyšlápla na Osovou Bítýšku, kterou porazilo těsně o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Liška poslal Křoví do vedení

Od úvodu zápasu drželi míč na kopačkách více hosté z Bítýšky, ale branku Křoví neohrozili. Domácí se snažili hrát přes Petra Bartoška ve středu zálohy. První branka zápasu padla v 17. minutě, když na hranici pokutového území svedl souboj o skákající míč Pavel Liška s hráčem Osové Bítýšky. Pavel kopl do balonu o chviličku dříve a míč propadl hostujícímu brankáři pod paží k levé tyči. Bítýška se dostala také do vážnějších závarů před naší brankou, ale buď jejich střelu zblokovali obránci, které skvěle komandoval stoper Robert Kalvoda a brankář Jan Pekárek nebo branku úplně minuli. 

Dobrá obrana Křoví udržela čisté konto

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Bítýška se tlačila do pokutového území, ale marně dobývala naši branku. V 60. minutě se do samostatného útoku dostal Lukáš Koudelka, který na samotného brankáře nevyzrál. To samé zopakoval o několik minut později, ale skóre opět nenavýšil. Poslední čtvrthodinu jsme se zbytečně až moc stáhli a hosté ještě zesílili tlak. V 75. minutě se objevil sám před brankářem Janem Pekárkem záložník Bítýšky, rozvlnil síť naší branky, ale byl odmáván sporný ofsajd a branka tak platit nemohla. Další nebezpečná prudká střela Bítýšky po odrazu míče z velkého vápna mířila těsně vedle. V samotném závěru měli hosté příležitost přímého kopu z 20 metrů, ale tato střela skončila nad brankou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel: Utkání jsme konečně odbojovali. Zápas byl vyrovnaný a v závěru nás Bítýška přehrávala, ale branku se jí vstřelit nepovedlo, a proto jsme vyhráli stejným rozdílem jako na podzim.

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: V dnešním zápase jsme ani jednou netrefili branku soupeře. Kdyby se dnes snad hrálo až do rána, tak my góla nedáme. Hráli jsme jen po vápno, rozhodlo zakončení.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.