V Tasově bylo vidět deset branek


0

Divokou přestřelku zvládl lépe Tasov, který porazil Dolní Heřmanice vysoko 7:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí těsně vedli

V 15. kole IV. třídy skupiny B se utkaly dva sousedé v tabulce.  Domácí fotbalisté Tasova byli v tabulce pátí, hostující Dolní Heřmanice šesté. Oba dva týmy si připsaly v jarní části soutěže shodně dvě výhry. Favorizovaným celkem byl tedy domácí Tasov, ale všichni známe otřepané pořekadlo, že derby nemá favorita. Očekávané nedělní odpoledne na Tasovském stadionu dostalo trhlinu pro domácí hned v úvodu zápasu. Hráči Tasova jakoby nebyli ještě myšlenkami na trávníku a skóre zápasu bylo po čtvrthodině hry 0:2. V 6. minutě otevřel účet zápasu Petr Dočkal - 0:1. Ve 14. minutě zvýšil vedení Pavel Ambrož - 0:2. Nicméně Tasov ukázal, že svou kůži nedá v derby lacino a do poločasu zvládnul otočit. Zapříčinilo se o to  útočné duo Ondřej a Matěj Pospíšilové. Ondřej vstřelil dvě branky  a Matěj se nemýlil v 35. minutě z pokutového kopu. 

Pospíšilové si připsali hattrick

Po přestávce už Tasov začal diktovat tempo hry a na úvod zápasu dal zapomenout, když postupně Ondřej i Matěj Pospíšilové dovršili hattrick. V závěru ještě Heřmanice korigovali na 6:3 v 82. minutě Janem Skryjou, nicméně poslední hřebíček do rakve zatloukl v 89. minutě Vojtěch Pavlíček po skvěle vybojovaném míči od Jana Pospíšila. Po vítězném zápase se tak Tasov posunul na čtvrté místo v tabulce, naopak Dolní Heřmanice klesly na místo osmé. Příští týden bude Tasov moci potvrdit dobrou formu na hřišti druhého Olší. Fotbalisté Dollních Heřmanic si budou zase užívat volného víkendu, ve kterém budou zajisté fandit našim hokejistům na světovém šampionátu v ledním hokeji.



Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Vojta Pavlíček: Derby nám vyšlo na jedničku a zaslouženě jsme zvítězili.

SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš: Dnešní výkon byl z naší strany hodně špatný. Měli jsme sice dobrý vstup do zápasu a brzy vedli, ale od našeho vedení jsme si mysleli, že už máme zápas vyhraný. Opustili jsem naší kombinační hru, Tasov začal hrát lepší fotbal a zaslouženě vyhrál.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - CHLUBNA Josef (N), ROHOVSKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.