3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o poslední místo vyzněl lépe pro Měřín C


Branky


17. S. Bartušek , 26. P. Král , 72. L. Štreit (p.) - 63. L. Knotek , 83. V. Kováč
0

V souboji  posledních celků tabulky bylo úspěšnější Céčko Měřína

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

V 15. kole IV. třídy skupiny B se střetla rezerva Celtiku Měřína a Béčko Křoví. Domácí fotbalisté okupují sedmé místo tabulky, hosté z Křoví jsou poslední devátí. Na jaře se hlavně Křoví moc nedaří. Ve čtyřech zápasech inkasovali její hráči těžce uvěřitelných třicet tři branek. V posledním domácím zápase jim dokonce Béčko Borů uštědřilo potupnou desítku. První půlka zápasu byla vyrovnaná. Byli to ale domácí, kteří po důrazném napadání v 17. minutě šli do vedeni po gólu Stanislava Bartůška - 1:0. Na další gól se dlouho nečekalo a domácí ve  26. minutě udeřili po důrazném souboji ve vápně Pavlem Králem - 2:0.

Béčko Křoví již nestačilo vyrovnat

Ve druhé půlce  se hosté hodně  spoléhali na vítr v zádech a na brejky. V 63. minutě nakopával Petr Kvasnica míč na Lukáše Koudelku, ten vybídl k úniku Lukáše Knotka a ten  z jednoho takového brejku snížil na rozdíl jedné branky - 2:1. Ale byli to zase domácí, kdy Josef Vokoun dělal hostům problémy a v 72. minutě vybojoval penaltu, kterou následně proměnil Lubomír Streit - 3:1. V 83. minutě našel krásným centrem Robert Kalvoda Lukáše Knotka, který posunul míč na Vasila Kováče a ten nádhernou střelou nedal domácímu brankáři šanci - 3:2. V příštím kole zajíždí měřínský Celtik na hřiště vedoucího Březí, které bude vítězstvím zajisté chtít oslavit postup do III. třídy. Křoví čeká v souboji rezerv Osová Bítýška.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek: Dnešní zápas se odehrál s převážnou většinou ve středu hřiště. Myslím, že naše vítězství dnes je zasloužené a děkuji hráčům. Hodně nám pomohl Vokoun, který stihl přijed na druhou půlku.

TJ Sokol Křoví B
Vasil Kováč: Po dlouhé době jsme hráli vyrovnaný zápas a nedostali více branek.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - T. Bumbálek [-] (50. J. Kučera [-] ) , R. Hlávka [-] , O. Palík [-] (89. S. Symonides [-] ) , R. Hošek [-] (75. P. Jurek [-] ) , S. Bartušek [-] (46. J. Vokoun [-] ) , T. Uchytil [-] , Z. Zdvihal [-] , P. Král [-] , O. Stoklasa [-] (81. T. Hruboš [-] ) , L. Štreit [-]

TJ Sokol Křoví B
J. Pekárek [-] - P. Kvasnica [-] , R. Kalvoda [-] , P. Nečas [-] (71. M. Domes [-] ) , L. Navrátil [-] , L. Koudelka [-] , P. Křístel [-] , V. Kováč [-] , L. Knotek [-] , P. Bartošek [-] , D. Košut [-]

ŽK: 69. P. Nečas , 87. L. Knotek .
Hráči zápasu: R. Hlávka , J. Vokoun .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: INVALD Lukáš - KRÁL Štěpán (N), BLAŽEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.