Olší prohrálo s Osovou Bítýškou


Branky


0

V tabulce druhé Olší odevzdalo v domácím prostředí všechny body Osové Bítýšce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila bez branek

Dnešní zápas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Domácí Olší pokračovalo v mizerném výkonu, stejně jako v předešlém utkání s rezervou Borů a hosté z Bitýšky si přijeli pro bod, na hřiště údajného favorita a podle toho také vypadala jejich hra dopředu!

První vážnější šanci měli domácí. V 17. minutě převzal na polovině Kaminaras Alex míč, oklamal bránícího hráče, přesným pasem našel Chalupu, který ale hlavou přestřelil. Ve 28. minutě se dostal ke střele z hranice šestnáctky záložník Bíbr, jeho slabý  pokus však nenadělal brankáři Božkovi žádné starosti. Hosté si v prvním poločase zapsali do statistik pouze jednu střelu na domácí branku, kterou v tomto zápase hájil stopér Jůda, zaskočivší za nemocného Jašu a náhradního gólmana Kučeru, který měl denní směnu!

Jakub Barbořík otočil skóre zápasu

Po přestávce se v úvodu dostal do šance domácí Šašek. Obehrál na hranici pokutového území dva obránce, ale jeho střela mířila těsně vedle pravé tyče. Ten samý hráč o pět minut později v tom samém prostoru, tentokrát místo střely zvolil přihrávku na rozběhnutého Jelínka, který ale zamířil do stejného místa jako on. V 53. minutě zahrávali hosté volný přímý kop. Útočník Šimek hledal ve vápně Havlíka, který ale na balón jen těsně nedosáhl. V jedenašedesáté minutě domácí Bíbr zahrával rohový kop, našel Chalupu, který hlavou zamířil jen do brankáře! V 68. minutě se ten samý hráč přece jen dočkal. Kaminaras Alex ho z trestného kopu vyzval ke skórování a hlavou ke vzdálenější tyči nedal brankáři šanci. Domácím vydržela radost z vedení jen sedm minut. To opět Šimek rozehrál  trestný kop z pravé strany, brankář Jůda jen míč vyrazil, obráncům se nepodařilo ho odkopnout do bezpečí a po sérii odrazů ho důrazný Barbořík přeci jen dotlačil do sítě. V 81. minutě jakoby někdo pustil opakovaný záznam vyrovnávací branky, ale ke smůle domácích to byla realita a hosté šli do vedení, které už po zbytek zápasu v poklidu uhlídali!


Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Naše hra byla poznamenána neúčastí brankářů, ale stejně hráči hráli pod své možnosti(aspoň doufám). Bítýška to dneska přijela tak nějak odkopat"s tím co mělo ruce a nohy",ale na nás to ,bohužel,přesto stačilo!




Počet diváků: 40. Rozhodčí: MAŠA Lukáš - SEKNIČKA Bohumil (N), NAVRÁTIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.