Vojta Chalupa řádil v Křoví a nasázel místní rezervě šest gólů


Branky


0

V souboji o poslední místo v tabulce IV. třídy bylo úspěšnější Béčko Borů, které deklasovalo Křoví B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl pro Bory B

V souboji o poslední místo v tabulce IV. třídy skupiny B se utkaly v tabulce poslední Bory B a předposlední domácí rezerva Křoví. Utkání se hrálo za velkého vedra, které se blížilo letním hodnotám. Do utkání vlétli jako uragán domácí fotbalisté a ve druhé minutě mohli vést o dvě branky. Jejich stoprocentní šance ale gólem neskončily. To Bory hned první nabídnutou šanci využily. Ve třetí minutě se po autovém vhazování prosadil poprvé v utkání hlavou Vojta Chalupa - 0:1. To ještě nevěděl, jaké gólové galapředstavení ho čeká. Poté hra plynula a další branku vidělo patnáct diváků až ve 22. minutě, kdy se po samostatném úniku prosadil dorostenec Matěj Zedník - 0:2. V 43. minutě se prosadil podruhé v zápase Vojta Chalupa a hosté mohli odcházet do kabin z hodně veselou náladou - 0:3.

Ve druhém poločase padlo rekordních devět branek

Ve druhém poločase začal opět úřadovat Vojta Chalupa, který během sedmi minut nasázel další tři branky a zvýšil postupně skóre zápasu již na hrozivých - 0:6. Poté svého parťáka v útoku zastoupil Matěj Zedník a po dvou brejcích skóroval do prázdné branky - 0:8. Až za tohoto stavu se dostali ke slovu domácí a výsledek kosmeticky upravili. Nejprve se prosadil po brejku v 77. minutě Lubomír Navrátil - 1:8 a v 80. minutě po samostatné akci střídající Petr Nečas - 2:8. V 83. minutě se po vyšachování domácí obrany dostal míč před prázdnou branku, kam ho poklidil po šesté v zápase Vojta Chalupa - 2:9 a účet zápasu ukončil v 86. minutě Lukáš Kaštan - 2:10.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Bory B
Martin Pokorný: V utkání o poslední místo bylo vidět spoustu branek. My jsme nakonec zaslouženě zvítězili, protože jsme proměnili skoro všechny šance. Střelecky se dařilo našim útočníkům Vojtovi Chalupovi a dorostenci Matěji Zedníkovi. Musím ještě pochválit výborný výkon rozhodčího Petra Šuly.



Počet diváků: 15. Rozhodčí: Šula Petr - BARTOŠEK Pavel (N), DOMES Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.