Dolní Heřmanice vyhrály nad posledními Bory B


Branky


0

V souboji dvou celků z dolní poloviny tabulky byly úspěšnější domácí Dolní Heřmanice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o jednu branku

V čerstvém nedělním odpoledni nás před dvacítkou domácích diváků čekal na skvěle upraveném trávníku v Dolních Heřmanicích zápas proti rezervě Borů. Domácí nastoupili v obměněné sestavě ve všech řadách a spoléhali se především na důrazný a produktivní útok  Ambrož - Havelka.

Heřmanice začaly aktivně a již ve 13. minutě nepovedenou kombinaci Ambrože s Bílkem po levé straně obránce Borů vyřešil důrazným odkopem, který ale pro hosty velmi nešťastně odrazil se od kolene obrovitého Pavla Ambrože a skončil v síti. Domácí vedli - 1:0, brankář byl bezbranný.

Poté hosté soupeře spíše přehrávali a Heřmanice se nemohly dostat z tlaku. Několik standardních situací kolem vápna domácích vypadalo velmi nebezpečně, ale gólman Luboš Partl si u své svatyně dokázal zjednat pořádek. Poločas tedy Dolní Heřmanice přežili a vedli jednobrankovým rozdílem.

Dolní Heřmanice pojistily brankou vítězství

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu, Bory byly sice lepším týmem, ale branka Heřmanic byla pevně zavřená. V 52. minutě aktivně hrající záložník Honza Skryja svou nepovedenou střelou rozjel akci, kterou brankář Borů trochu podcenil, lehká přihrávka mu přeskočila kopačku - 2:0 pro Heřmanice.

Frustrace lépe hracích Borů se projevila a druhý poločas se kouskoval několika fauly a výživnými slovními přestřelkami. S velkým štěstím, ale také srdcem si Heřmanice tři body uhájily a Bory B odjely domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Jan Bílek: Zápas byl dnes z naší strany se štěstím doslova odkopán. Jsme rádi, že přes několik absencí jsme se sešli a urvali před domácím publikem vítězství přesto, že ne všichni byli v dobré kondici.

TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš: Zápas jsme si po dvou polo vlastních gólech prohráli sami.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - ROHOVSKÝ Milan (N), ROHOVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.