Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olší předvedlo druhý poločas snů a porazilo Dolní Heřmanice


Branky


0

Olší se po výhře 4:2 nad Dolními Heřmanicemi dostalo na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Heřmanice se ujaly vedení

Zápas začal pro domácí pěkně zostra. Již ve druhé minutě se po akci na levé straně uvolnil Kaminaras Alex a po takové ráně, spíš ze zoufalství se k překvapení všech rozezněla pravá tyčka hostující branky. O tři minuty později bratr Alexe - Filip zprava centrem našel volného Chalupu, ten ale nezamířil hlavou přesně. V 10. minutě se skvěle uvolnil přes dva hostující obránce Jelínek, našel volného Šaška, ale jeho střela mířila těsně vedle pravé tyčky. Ve 12. minutě se osmělili i hosté. Krásnou přihrávku dostal na hranici velkého vápna Nováček, ale přestřelil. Poté se hra zklidnila. Až v 27. minutě se zleva uvolnil Alex Kaminaras, nahrál na Filipa, který našel před šestnáctkou Bíbra, ten však z první vůbec netrefil bránu. Poté ale z ojedinělé šance udeřili hosté. Ve 30. minutě stopér Barták našel na pravé straně naběhnutého Jirku Prokeše, který se uvolnil přes obránce a z brankové čáry našel na malém vápně volného Havelku, který neměl se zakončením problém - 0:1!!

Domácí ale pokračovali v kombinační hře a ve 39. minutě po centru Kaminarase Filipa zakončoval Chalupa hlavou k levé tyči, ale výškou nevelký brankář Pártl předvedl velký zákrok a míč vytěsnil na roh. Ten zahrával Bíbr, našel Šaška, který ale zamířil těsně vedle. Hned z následujícího dlouhého výkopu hostů si nedorozuměli stoper Jůda s domácím brankářem Jašou, ale nabídnutou šanci hostující střelec Havelka trestuhodně zahodil.  Poločas tak skončil výhrou hostů 0:1.

Olší ve druhé půli excelovalo

"Po párku" začali aktivně opět domácí. Šašek vybojoval na pravé straně míč, našel volného Jelínka, který ale místo zakončení "vykopl krtka". Domácí měli i nadále mírnou převahu, kterou zúročili v 59. minutě. Po rohu , který zahrával opět Bíbr, se na přední tyči dostal k balonu Jelínek a jemnou tečí vyrovnal!! - 1:1. V 61. minutě se po rychle vhozeném autu domácích dostal k míči Šašek, oklamal hostujícího obránce, našel  Jelínka a ten po kličce hostujícímu stoperovi nekompromisně zavěsil - 2:1 pro domácí. Hra měla nadále spád, šance se střídaly na obou stranách. V 80. minutě přišlo vyrovnání. Hostující útočník Žitník si po kličkované v domácím vápně sám nastřelil ruku, rozhodčí to nepostřehl a po jeho  centru trefil  ruku domácího záložníka. Teď už se ale pískalo a hosté z penalty Krištofem vyrovnali - 2:2. O tři minuty později mohl hostující Ambrož zarazit třetí hřebík do domácí rakve, ale centr aktivního Nováčka nedokázal usměrnit mezi tři tyče. A tak závěr patřil domácím! Šest minut před koncem zahrával Kaminaras Alex volný přímý kop z dobrých šestadvaceti metrů a jeho překrásná rána zapadla od břevna těsně za brankovou čáru - 3:2 ! V 87. minutě se tentýž hráč uvolnil na levé straně a milimetrovým pasem našel zprava naběhnutého bratra Filipa, ten obloučkem překonal brankáře Pártla a dal výsledku konečnou podobu - 4:2.


Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička, trenér: Utkání bylo vyrovnané, tak jak jsem očekával. Jsem rád, že jsme zápas otočili. Zvlášť, když jsme druhé půlky mívali na podzim horší. Kluci to odmakali a mně udělali velkou radost ! Super zápas odehrála nová stoperská dvojice Horký -Jůda!

SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš: Utkání bylo poměrně vyrovnané se šancemi na obou stranách. Hřiště bylo velmi hrbolaté, což nesvědčilo naší kombinační hře. V prvním poločase jsme byli o trochu lepší my a šli i zaslouženě do vedení. Ve druhém poločase byli zase o trochu lepší domácí a zaslouženě vyrovnali. Ke konci zápasu se se štěstím domácí prosadili z přímého kopu a to rozhodlo zápas. Zápasu by více slušela remíza.



Sestavy


FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - P. Dvořák [-] , Z. Jůda [-] , D. Horký [-] , J. Kolouch [-] - R. Chalupa [-] (88. M. Baloun [-] ) , F. Kaminaras [-] , A. Kaminaras [-] , T. Bíbr [-] - J. Jelínek [-] (81. O. Fikr [-] ) , J. Šašek [-]

SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - M. Krištof [-] , T. Karmazín [-] , P. Dočkal [-] , S. Barták [-] - J. Prokeš [-] , . Říha [-] (46. J. Žitnik [-] ) , J. Skryja [-] , Z. Nováček [-] - P. Ambrož [-] , J. Havelka [-] (83. M. Špaček [-] ) -

ŽK: 72. J. Šašek , 87. R. Chalupa - 49. J. Prokeš , 66. T. Karmazín .
Hráči zápasu: Z. Jůda , J. Jelínek - S. Barták , M. Krištof .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - BRABEC Pavel (N), SEKNIČKA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.