3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí po jasné výhře drží první místo v tabulce


Branky


0

V souboji mezi Březím a Olším byli domácí lepší o tři branky a nadále po výhře pomýšlí na postup do III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvougólového vedení

Domácí mužstvo bylo od začátku herně lepší. V 10. minutě z levé strany nahrával Tvarůžek Jakešovi a ten se snažil obstřelit gólmana hostů k zadní tyči, ale ten míč vyrazil. Domácí dále určovali tempo zápasu a vytvářeli si šance, které se jim nepodařilo proměnit. V 22. minutě po tlaku domácích se míč ve velkém vápně odrazil k Crhovi a ten gólmana Jašu nepropálil. Po dalších pěti minutách pěkně vyvezl kapitán domácích Tomáš Habán po pravé straně míč a střílený centr na velké vápno se dostal k útočícímu Dostálovi, ale tomu se opět nepodařilo brankáře hostů překonat. Štěstí se na domácí usmálo ve 30. minutě, kdy po rychle rozehrané standardní situaci od Crhy, který si všiml nabíhajícího Grubera do velkého vápna a přesnou přihrávkou na nohu se Gruber protáhl mezi obránci a gólmanu Jašovi nedal sebemenší šanci a míč umístil k tyči. Domácí si po chvíli vytvořili další nebezpečnou situaci z rohu, kde centrovaný míč našel nabíhajícího si Bělocha ve velkém vápně a ten hlavičkou pouze orazítkoval tyč. Po dalším z řady rohů se dostal k hlavičce na první tyči opět Běloch, který prodloužil míč podél brány a tam dobíhající Tvarůžek vystřihl skvělé nůžky, ale těsně přestřelil bránu. Ve 42. minutě našel přihrávkou Sysel nabíhajícího si Dostála a ten oběhl obránce a již před Jašou nezaváhal.

Domácí pojistili výhru v závěru zápasu

Druhý poločas se odehrával ve vyrovnaném tempu, kdy i hosté si vytvořili šance jako například Chalupa, vsítil, ale z ofsajdové pozice. Až v 85. minutě po vhozeném autu od Crhy se Sysel dostal přes svého hlídajícího hráče a přesnou nahrávkou za obranu vyslal Jakeše, který s ledovým klidem kličkou obešel brankáře a dal zápasu konečný výsledek - 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Jan Štourač, vedoucí Březí: Naše zasloužená výhra nám pojistila vedení v tabulce.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Dnešní zápas se rozhodl již v prvním poločase! Na domácích hráčích nebyla poznat zimní přestávka a přehráli nás zcela jednoznačně! Jen dva góly v naší brance byly nadějí do druhé poloviny zápasu! Po přestávce jsme hru zpřesnili, přidali na důrazu a byli jsme domácím vyrovnaným soupeřem! Podařilo se nám i snížit, ale kvůli ofsajdu, (který domácí pomezní neodmával, hlavní ale odpískal) nebyl gól uznán! Domácí vyhráli zaslouženě!



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - J. Gruber [-] (62. M. Hála [-] ) , R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] (80. L. Staněk [-] ) , M. Běloch [-] - M. Sysel [-] , A. Crha [-] , S. Tvarůžek [-] (46. J. Jobánek [-] ) , T. Habán [-] - D. Dostál [-] , J. Jakeš [-]

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - F. Nedoma [-] (46. M. Baloun [-] ) , D. Horký [-] , T. Dvořák [-] , Z. Jůda [-] - R. Chalupa [-] (75. F. Kaminaras [-] ) , A. Kaminaras [-] , P. Dvořák [-] , T. Bíbr [-] - J. Šašek [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 33. P. Šimek - 45. R. Chalupa .
Hráči zápasu: J. Tunkr , M. Běloch , J. Gruber - P. Dvořák , M. Jaša .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - LYSONĚK Petr (N), SEKNIČKA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.