Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hokejová přestřelka vyzněla lépe pro Dolní Heřmanice


Branky


0

První jarní zápas nabídl v Křoví nevídaných devět gólů. Béčko Křoví nakonec podlehlo Dolním Heřmanicím po divoké přestřelce 4:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili branku do šatny

Úvodní zápas jarní sezóny se hrál v Křoví za aprílového počasí. Domácí Křoví B, které přezimovalo na sedmé příčce tabulky hostilo poslední deváté Dolní Heřmanice. Byli to domácí, kteří začali utkání náporem a v úvodní čtvrthodině si vytvořili dvě slibné situace, které však brankou neskončili. Ve 20. minutě již domácí mohli oslavovat první jarní branku. Lukáš Knotek pěkně uvolnil na křídle Lukáše Koudelku, ten se dostal přes obránce a sám před brankářem hostí Lubomírem Pártlem nezaváhal a balón poslal na zadní tyčku - 1:0. Radost domácích trvala však jen dvě minuty. Hostující Pavel Ambrož dostal přihrávku za obranu, obešel brankáře Petra Karmazína a bylo vyrovnáno - 1:1. Do konce poločasu se hra přelévala z jedné strany na druhou a čtyřicet diváků se dočkalo branky až ve 44. minutě, kdy Jiří Prokeš poslal hosty do vedení - 1:2

Pavel Ambrož dokončil hattrick

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a v 52. minutě Pavel Ambrož překonal domácího gólmana Karmazína svoji druhou dnešní brankou v zápase - 1:3. Domácí se ale nevzdávali a v 59. minutě Lubomírem Navrátilem snížili. Ten trefil krásně halfvolejem skákající míč, který skončil nechytatelně pod břevnem Pártlovi branky - 2:3. Za dvě minuty ale vyrobila domácí obrana chybu, kterou využil Jaroslav Havelka a bylo to opět o dvě branky - 2:4. V 73. minutě navíc dostal míč za obranu Pavel Ambrož a blafákem obešel Karmazína a zdálo se rozhodnuto - 2:5. Domácí se ale nadechli k obrovskému náporu. V 85. minutě po kombinaci s Knotkem a Kalvodou vystřelil Jiří Chlup a nechytatelnou střelou k levé tyči snížil na 3:5. V 88. minutě po odraženém rohovém kopu propálil z velkého vápna vše před sebou Lukáš Koudelka a rázem to bylo o branku - 4:5. Domácí se poté ve zbytku zápasu snažili vyrovnat, ale hosté již jednobrankovou výhru ubránili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Lukáš Midrla: Na začátku zápasu jsme byli fotbalovější a zaslouženě jsme vedli. My jsme hráli kombinačně, hosté byli silovější. Ve druhém poločase byly ze začátku poločasu lepší Heřmanice. My jsme byli poté v závěru zápasu lepší, dokonce jsme i snížili na rozdíl jedné branky. Hrát se možná ještě o něco déle, věřím, že by jsme ještě vyrovnali. Gratuluji jinak hostům ke třem bodům.

SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš: Ze začátku zápasu byli domácí jednoznačně lepším týmem a zaslouženě šli do vedení. Poté se hra vyrovnala a my zaslouženě vyrovnali. Od té doby jsme byli lepší. Na začátku druhého poločasu jsme přečkali nápor domácích a sami jsme udeřili. Ke konci zápasu už nám docházeli síly, tak jsme byli rádi,že rozhodčí odpískal konec. Ještě musím pochválit domácí mužstvo,že i za stavu 2:5 se nevzdali a málem vyrovnali.



Sestavy


TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - L. Koudelka [-] , L. Navrátil [-] (66. V. Kováč [-] ) , L. Knotek [-] , P. Bartošek [-] (75. R. Datinský [-] ) , J. Pekárek [-] , D. Košut [-] , R. Havelka [-] (45. P. Křístel [-] ) , J. Chlup [-] , P. Liška [-] , R. Kalvoda [-]

SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - V. Barták [-] , S. Barták [-] , L. Láněk [-] (71. J. Žitnik [-] ) , P. Ambrož [-] , Z. Nováček [-] , J. Havelka [-] , P. Dočkal [-] , T. Karmazín [-] (85. M. Špaček [-] ) , M. Krištof [-] , J. Prokeš [-]

ŽK: 8. V. Barták .
Hráči zápasu: R. Kalvoda , L. Koudelka - P. Ambrož , Z. Nováček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - SOUKUP Vítězslav (N), ŠUSTÁČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.