1:1
(0:0)
68. D. Benek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvalno remizovalo se Štěpánkovicemi


Branky


0

Štěpánkovice, jako jistý postupující, svým výkonem v sobotu moc nepřesvědčily. Domácí Úvalno šlo do vedení z přímého kopu. Hosté srovnali skóre zápasu v 68. minutě přízemní střelou k tyči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První náznak šance přišel po centru Lišky, bohužel Schwalbemu mířil pouze na paty. Schwalbe v další akci vybídl ke skórování Grigarčíka, který se však se zakončením ukvapil a střílel nad bránu. Schwalbe se dostával ke střelám i dál, nejdříve jeho pokus chytil domácí Zlámal, potom po přihrávce Grigarčíka trefil bránícího obránce a do třetice jeho střelu vyrazil brankář nohou. Nad domácí bránou proletěla i střela Petra Grygarčíka. První šanci si připsali také domácí, závar po standardce vyřešil Lefenda. V polovině poločasu domácí špatně rozehráli, Liška patou přihrál Schwalbemu, jenž netrefil bránu. Na druhé straně se předvedl Lefenda, když vyrazil dobrou střelu domácích, dorážka mířila mimo. Lefenda si poradil i s centrem stáčejícím se nepříjemně do horního rohu branky. V závěru poločasu mohl skórovat kapitán Smažík, Zlámal však jeho pokus o lob ukryl ve svých rukavicích. 

 

Do druhého poločasu vyběhli i střídající D. Benek a Novák, inkasované brance však zabránit nedokázali. Domácí v 56. minutě rozehráli standardní situaci centrem, první zakončení ještě Lefenda vyrazil, ale na dorážku Matwiova byl už krátký – 1:0. Slibná šance na vyrovnání na sebe nenechala dlouho čekat, Zlámal špatně vyběhl, Novák vracel míč bráně, absence útočících hráčů však umožnila obraně dostat míč na roh. Úvalno mohlo své vedení navýšit, střela skončila na břevně naší brány. Dobrý přízemní centr vyslal Schwalbe, bohužel míč nikým neatakován proletěl malým vápnem. Ve slibné pozici se objevil po centru Dluhoše J. Tomíček, svou hlavičkou netrefil bránu. Vyrovnání přišlo v 68. minutě. Novák rychle rozehrál aut na D. Nováka, přes Schwalbeho doputoval míč k D. Benkovi, který se trefil k tyči – 1:1. Navíc se při pokusu chytit míč zranil brankář Zlámal, díky chybějícímu náhradnímu brankáři musel do brány Kamil Sovadina. Zvýšenou šanci skórovat, i přes velkou územní převahu, jsme nevyužili. Žádná střela totiž nedoputovala k brankáři, Harazim hlavičkoval mimo tři tyče nebo stejně jako D. Tomíček trefil bránícího hráče. 

 

 

zdroj text:http://www.tjsokolstepankovice.cz/

zdroj foto: TJ Sokol Štěpánkovice-facebook



Sestavy


FK Úvalno
M. Zlámal [-] (70. K. Sovadina [-] ) - M. Krupík [-] , T. Juřina [-] , Z. Sovadina [-] , M. Ryška [-] , M. Pučan [-] , J. Matwiov [-] , M. Šimeček [-] (10. P. Matušinský [-] ) , J. Halíř [-] , T. Tkáč [-] , J. Komžík [-] (82. M. Škrabal [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - D. Tomíček [-] , J. Smažík [-] (46. D. Novák [-] ) , M. Grigarčík [-] (60. R. Heider [-] ) , P. Harazim [-] (46. D. Benek [-] ) , J. Tomíček [-] , A. Schwalbe [-] , J. Machala [-] , M. Liška [-] (60. D. Harazim [-] ) , P. Grygarčík [-] , J. Dluhoš [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - HAVLÍK Přemysl, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.