Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvních dvou celků skončil divokou remízou


0

Skvělou podívanou nabídl šlágr kola mezi Štěpánkovicemi a Strahovicemi. Do vedení šli sice hosté ze Strahovic, ale domácí však během první půle čtyřmi góly otočily skóre až na 4:1 a zdálo se být všechno jasné. Hosté však nerezignovali a dvěma góly na konci poločasu upravili na jednobrankový rozdíl. Ve druhé půli daly branku pouze Strahovice a zápas tak dospěl k remíze 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Úvod utkání se Strahovicemi nám nevyšel. Špatnou přihrávku Schwalbeho zachytil Malchárek, přihrál Chovancovi, který se trefil k zadní tyči - 0:1. Vzápětí se do vápna prokličkoval M. Benek, jeho střelu brankář Nevřela vyrazil na roh. V 6. minutě bylo vyrovnáno. Petr Grygarčík poslal pas za obranu, kde si naběhl Liška a prostřelil Nevřelu - 1:1. Posléze se dostal opět do pokutového území M. Benek, slibný centr odvrátili hosté ke Schwalbemu, který míč poslal zase zpět k Dluhošovi. Dluhošův pokus byl zblokovaný a akci zakončil střelou mimo Schwalbe. Ve 13. minutě střílel kousek nad D. Harazim. Dvě minuty na to už bylo Dušanovo zakončení přesné. Smažík vybojoval na půlce míč, Schwalbe jej poslal skvělou přihrávkou za obranu na Dušana Harazima, který dostal balón do sítě - 2:1. Naše aktivita pokračovala, Liškův skvělý přízemní centr před bránu odvrátili strahovičtí na roh. Ve 21. minutě Smažík přihrál za obranou linii Strahovic Liškovi, který přeloboval vyběhnuvšího brankáře Nevřelu - 3:1. V 29. minutě centroval Schwalbe na Dluhoše, ale obránci se podařilo míč tečovat a Dluhoš na míč nedosáhl. Následně vyhrál souboj hráčů nosící číslo 13 hostující Malchárek, když přeskočil Heidra, Lefenda byl však na místě. V 38. minutě Heider posunul míč Harazimovi, který jej poslal do náběhu Schwalbemu, ten přehodil Nevřelu a míč se obrazem od země dostal do brány - 4:1. Prakticky hned po rozehrávce náš celek trestuhodně zaspal a Chovanec snížil na 4:2. Nestačili jsme ještě po obdržené brance vzpamatovat a už byl rozdíl skóre jen o gól. Další chybu potrestal Malchárek, který využil centr Slaniny - 4:3. Do konce poločasu ještě mohli přidat gól Grygarčík a Schwalbe, ale Grygarčík střílel mimo a Schwalbeho pokus o lob Nevřela vystihl. 

 

Úvodní šanci druhého poločasu likvidoval Nevřela, když na poslední chvíli před dotírajícím útočníkem chytil centr sražený vlastním obráncem směrem do brány. Prosadit se potřetí mohl Liška, ale Smažíkovu přihrávku po přímém kopu poslal těsně nad. Neprosadil se ani Schwalbe, když křižnou střelu poslal těsně mimo. V 57. minutě bylo vyrovnáno. Obrana v domnění, že míč přešel postranní čáru, přestala hrát a Malchárek centr před bránu dostal za bezmocného Lefendu - 4:4. Hosté zlobili i nadále, po závaru před naší bránou zakončili mimo a po rohu trefili připraveného Lefendu. Neujal se ani stahovický centr, který prosvištěl kolem naší svatyně. V 69. minutě rozehrál přímý kop Smažík na Dluhoše, jenž vybídl ke skórování Michala Grigarčíka, který vysoko přestřelil. V 78. minutě střílel z přímého kopu z 20 metrů těsně nad Schwalbe. V 82. minutě měly výhodu přímého kopu i Strahovice, Lefenda střelu vyrazil. Poslední velkou šanci měli opět hosté, když po dalším přímém kopu trefili břevno. Strahovice posledních 8 minut dohrávaly v deseti. Vyloučen byl dvou gólový Chovanec za oplácení po faulu Davida Benka. 

 

 

 


Zápas s velkým počtem šancí a gólů skončil spravedlivou remízou 4:4. Utkání sledovalo 226 platících diváků. 

 

 

zdroj článku: http://www.tjsokolstepankovice.cz/

foto a video zdroj: https: https://www.facebook.com/TJ-Sokol-Štěpánkovice-271873166211283/



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - M. Liška [-] , D. Novák [-] (57. M. Grigarčík [-] ) , J. Smažík [-] , P. Grygarčík [-] , J. Dluhoš [-] , D. Harazim [-] , A. Schwalbe [-] , M. Benek [-] , D. Benek [-] , R. Heider [-] (61. J. Machala [-] )

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - M. Kubiš [-] , O. Pekárek [-] , R. Hladík [-] (23. J. Malchárek [-] ) , M. Nevřela [-] , J. Josefus [-] - V. Kocur [-] (76. P. Beneš [-] ) , M. Jašek [-] , L. Slanina [-] - T. Chovanec [-] , M. Malchárek [-]

ŽK: 81. D. Tomíček , 83. D. Benek - 48. O. Pekárek . ČK: 83. T. Chovanec .
Počet diváků: 226. Rozhodčí: SEIDLER René - POBOŘIL Radek, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.