Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2016 18:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO REPORTÁŽ: Lídr ze Štěpánkovice se loučí výhrou nad druhou Chuchelnou


Branky


0

Vedoucí Štěpánkovice celkem v pohodě porazily Chuchelnou a postupovou sezónu zakončily na vítězné vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měl na svědomí Michal Grigarčík, střílel nad. V 8. minutě zahrával Heider přímý kop, míč se od Grigarčíka dostal ke Smažíkovi, jenž balón napálil nekompromisně pod břevno – 1:0. Do slibné šance se dostával i Liška, obehrál brankáře, jenže míč mu utekl do autu. Úspěšný zákrok si na druhé straně připsal Lefenda po Valentově voleji. Lefenda si poradil také se střelou Gargoše. V 30. minutě Smažík vymyslel skvělou přihrávku za obranu na Schwalbeho, kterému se nepodařilo zakončit. Dvě minuty později lízlo Grygarčíkovo zakončení levou tyč po rohu Lišky. Velmi povedený zákrok předvedl Lefenda, když vyškrábl hlavičku směřující do brány. V 35. minutě Grygarčík přihrál za obranu Liškovi, ten chtěl ještě přihrávat, ale obránce si srazil míč do vlastní sítě – 2:0. Ve 40. minutě snížil na 2:1 Valenta. Dostal přihrávku z pravé strany a zblízka nedal Lefendovi šanci. Před poločasem mohl navýšit skóre Grigarčík, ale jeho hlava po rohu J. Tomíčka mířila mimo. 

 

Druhá půle začala velkou šancí hostů, míč propadl velkým vápnem, ale následné zakončení mířilo vysoko nad bránu. V 51. minutě putoval míč po ose Grygarčík – Schwalbe – Liška, skončil na břevně chuchelnické brány, odrazil se zpět ke Grygarčíkovi, jenž jej pomocí teče dostal do brány – 3:1. Hosté mohli korigovat vzápětí, útočník se prosmýkl mezi třemi bránícími hráči, ale střílel nepřesně. Těsně mimo pálil Smažík i hostující Neuwirth. V 90. minutě zvýšil na konečných 4:1 Lukáš Bielan. Dostal se k němu odražený balón a akrobatickým zakončením vsítil svůj první soutěžní gól. 

Na hřišti jsme mohli vidět dva bývalé prvoligisty – našeho Pavla Harazima a hostujícího Aleše Neuwirtha. Můžeme říci, že úspěšnější byl ten náš, díky výhře 4:1. Posledním zápasem jsme zvýšili sérii neprohraných utkání na 24. 

Zdroj text: http://www.tjsokolstepankovice.cz/

zdroj foto: TJ Štěpánkovice-facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Adam Schwalbe (útočník, pro denik.opavsko.cz): Vítězství je zasloužené. Kromě čtyř gólů jsme dvakrát orazítkovali tyč. Zápas byl vyrovnaný, hosté možná měli určitou územní převahu, ale na naší straně bylo více šancí.

TJ Spartak Chuchelná
David Steffek (trenér, pro denik.opavsko.cz): Na utkání se možná projevil fakt, že už v podstatě o nic nešlo. Nikdo však nechtěl prohrát. Nám se bohužel nepovedlo proměnit naše největší šance.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] (88. F. Drastík [-] ) - P. Grygarčík [-] , J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] (46. D. Harazim [-] ) , P. Harazim [-] (46. J. Machala [-] ) , J. Dluhoš [-] , J. Tomíček [-] (77. L. Bielan [-] ) , A. Schwalbe [-] , M. Benek [-] , M. Liška [-] , R. Heider [-] (46. D. Benek [-] )

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - L. Kocur [-] (68. D. Lokaj [-] ) , R. Obrusník [-] , M. Jiřík [-] , P. Valenta [-] , M. Faika [-] (46. J. Fojtík [-] ) , D. Stefek [-] (69. H. Lejnar [-] ) , J. Hradil [-] , A. Neuwirth [-] , P. Šrámek [-] , J. Gargoš [-]

ŽK: 26. M. Jiřík , 75. J. Gargoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDEK Matěj - HAVLÍK Přemysl, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.