M. Švec 74.
M. Koudelka 86. (p.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zářez, křičí v Bohutíně po první jarní výhře Krásné Hory


Branky


74. M. Švec , 86. M. Koudelka (p.) - 51. P. Smetanka
0

Pořádně naštvání a rozlobení byli na trio rozhodčích fotbalisté Bohutína a jejich fanoušci po utkání v Krásné Hoře. Proč? Kvůli třem neuznáným gólům, ale hlavně kvůli odpískané penaltě, ze které v závěru rozhodl o výsledku domácí Koudelka. Hosté byli dlouho lepším a fotbalovějším týmem, který šel zaslouženě do vedení, ale stejně jako před čtrnácti dny v Dublovicích ho neudržel. Zatímco tam získal aspoň bod, tentokrát vyšel naprázdno. Z obratu a první jarní výhry se radovali hráči Krásné Hory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Asistent signalizoval ofsajd při vlastenci

Začátek se odehrával převážně ve středu hřiště. Hosté z Bohutína měli potíže s finální přihrávkou a většina jejich akcí končila na hranici velkého vápna soupeře. K první šanci se po přihrávce mezi stopery protáhl domácí Turek, jehož střelu vyrazil Dymák a následnou dorážku zablokoval Bittner.

Následovala pasáž, ve které měli víc ze hry Bohutínští a domácí hrozili z rychlých přechodů do útoku. Hosté mohli jít do vedení ve 20. minutě, když po centru Smetanky zakončil nekrytý Rampa do protipohybu brankáře Housky, ale rozhodčí Stehlík odpískal údajný útočný faul Bartoše na domácího stopera. Po dalším centru si nikým neatakováný Špírek vstřelil naprosto regulérní vlastní gól, ale skóre se opět neměnilo. Rozhodčí vyhodnotili postavení Bartoše na rohu malého vápna jako nepovolené, a přestože se do akce nezapojil, gól po signalizaci asistenta Švidkova pro ofsajd neuznali! Na druhé straně dostal ve středu hřiště víc prostoru Turek, vysunul Koudelku, a ten se pokusil přelobovat vybíhajícího Dymáka.  Jeho obloučku však chyběla razance a hostující brankář se stihl vrátit zpět a balón vyrazit na roh. V poslední šanci prvního poločasu hlavičkoval po rohovém kopu těsně mimo hostující Bittner.

Třetí neuznáný gól a penalta hosty zlomily

Druhý poločas začal sérií rohových kopů hostů. Po třetím z nich v 51. minutě našel hlavičku Rampy na malém vápně Smetanka, aby sám z otočky prostřelil Housku - 0:1. Chvíli poté po trestném kopu skončila tečovaná střela Rampy na tyči. Nikým neatakovaný Straka bez problémů dorazil míč do prázdné branky, ale ke smůle hostů bylo signalizováno jeho ofsaidové postavení. Následoval závar na druhé straně, kdy po přímém kopu nebezpečně hlavičkoval Švec. Gólman Dymák míč vyrazil jen k Holákovi, který jej nadvakrát neprostřelil a třetí dorážku zablokoval Novák. Hned z protiútoku se dostal za domácí stopery Bartoš, jehož křižná střela těsně minula tyč. Po další z křídelních akcí hostů ve vápně Straka přihrál Čížkovi, s jehož slabou střelou si Houska bez problémů poradil. Za nevyužité šance byli hosté potrestáni. Nedostatečně odvrátili jeden z centrů domácích a velmi dobře hrající Švec v 74. minutě vyrovnal na 1:1. Zápas směřoval k remíze, když udělal obrovskou chybu hostující Bittner.  Jeho malou domů vystihl Valenta a z úhlu běžel na vybíhajícího Dymáka. Pokusil se mu udělat kličku a následně se bez kontaktu skácel k zemi. K údivu hráčů Bohutína nařídil sudí pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Koudelka, jehož záměr sice Dymák odhadl, ale na prudkou a přesně umístěnou střelu k tyči nedosáhl. V závěrečné minutě mohli hosté ještě vyrovnat, ale centr Čížka nasměroval nikým neatakovaný Bittner hlavou z hranice penalty těsně nad branku.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora
Fanousek TJ Krásná Hora:: Co k tomu říct? Bohutín byl lepší a fotbalovější, jenže nám dnes přálo štěstí a hlavně rozhodčí. Neuznali hostům tři góly, z nichž ten vlastní měl určitě platit, a v závěru odpískali diplomaticky řečeno spornou penaltu, ze které jsme rozhodli.

Litavan Bohutín
Miroslav Dymák (brankář):: Nebojím se říct, že jsme byli lepším týmem. Bohužel tři neuznané góly, z toho dva velmi zvláštně, a naše špatná produktivita zapříčinily, že jsme domácím nedokázali odskočit na větší rozdíl. Penaltu nebudu komentovat. Všichni, co byli v Krásné Hoře, to museli vidět.



Sestavy


TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - M. Holák [-] , M. Turek [-] , M. Slezák [-] , J. Špírek [-] , M. Švec [-] , J. Kříž [-] , M. Valenta [-] , O. Sirotek [-] , M. Koudelka [-] , T. Lhotecký [-] (10. J. Holan [-] )

Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - J. Bittner [-] , M. Novák [-] , V. Průša [-] , T. Rákosník [-] , J. Gregor [-] (46. J. Čížek [-] ) - P. Smetanka [-] , D. Straka [-] , M. Rampa [-] , T. Pospíchal [-] - R. Bartoš [-] (69. D. Kubík [-] ) -

ŽK: 11. M. Rampa , 28. R. Bartoš , 29. P. Smetanka , 66. V. Průša , 86. M. Dymák .
Hráči zápasu: M. Švec , J. Špírek - P. Smetanka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stehlík Jan - SCHOŘOVSKÝ,ING. Jan, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.