5:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra deklasovala favorizovaný Slovan.


Branky


11. D. Pecha , 13. D. Pecha , 24. D. Pecha , 26. D. Pecha , 88. A. Goga - 48. P. Urbánek
0
Hráči Slovanu přijeli na škvárové hřiště do Hrušova silně oslabeni,ale i tak chtěli potvrdit svou roli favorita a potvrdit své postavení v tabulce,ovšem průběh a výsledek utkání byl úplně jiný,než si mohli představit i v tom nejhorším snu.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrostřelec D.Pecha v akci.

Ačkoli mělo utkání jednoznačného favorita,hned od začátku se vyvíjelo úplně jinak. Domácí Jiskra se rozjela na plné obrátky a hostující hráči chvílemi nevěděli kam dřív skočit,až přišla 11´min. a domácí D.Pecha vstřelil svou první branku. Uběhly sotva dvě minuty a skóre se opět měnilo,na 2:0 zvyšoval opět D.Pecha a hostům začalo docházet,že to na nepříjemném škvárovém hřišti nebudou mít vůbec jednoduché. To ovšem ještě netušili,že přijde 24´min. a D.Pecha svým dalším gólem docílí hattricku a zvýší na 3:0. Fanoušci domácích byli v euforii a ještě nedozněly jejich vítězné chorály a bylo to 4:0 když branku vstřelil...kdo jiný než opět D.Pecha. V tu chvíli probíhala teprve 26´min.,ale utkání již bylo prakticky rozhodnuto.

Snížení obrat nepřineslo.

Do druhého poločasu nastoupil Slovan se snahou pokusit se o takřka nemožné a hned po třech minutách snížil P.Urbánek na 4:1,ale to bylo vše co domácí hráči hostím povolili a s přehledem si hlídali svůj náskok a vedli utkání k vítěznému konci,což se jim nakonec povedlo i s bonusem,to když dvě minuty před koncem uzavřel skóre utkání na 5:1 A.Goga. Utkání tak skončilo překvapivým,ale naprosto zaslouženým vítězstvím domácích.


Sestavy


Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
T. Kryštof [-] - L. Paťava [-] (82. M. Schenk [-] ) , M. Jurášek [-] , J. Mrázek [-] , J. Mrázek [-] (76. T. Šimašek [-] ) - F. Kadura [-] , J. Pecha [-] , P. Bílek [-] , P. Hudeček [-] - D. Pecha [-] , A. Goga [-] -

TJ Slovan Ostrava
P. Michalič [-] - J. Neuvirt [-] (80. J. Klimek [-] ) , J. Kropp [-] (71. J. Gabriel [-] ) , D. Trunkát [-] , J. Krystek [-] , V. Brázdil [-] (60. D. Taube [-] ) , M. Pudil [-] , P. Urbánek [-] , M. Trávníček [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-]

ŽK: 40. M. Jurášek , 43. L. Paťava - 40. M. Pudil .
Hráči zápasu: D. Pecha .
Místo: škvára. Počet diváků: 52. Rozhodčí: LANGER Vlastislav - HERMAN Pavel, MAREČEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.