Dubnice dokázala domácím sebrat body


Branky


0

Jednoznačně šlágr kola. Druhý se třetím, dnes nastoupil na hřiště a čekala se více, než vyrovnaná bitva. Dubnice nakonec urvala body a domácí v tabulce nepustili před sebe...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

Poločas začal tak jak se očekávalo. Domácí na tom byli fotbalově lépe a oproti Dubnici byli na míči rozhodně lepším celkem. Naopak Dubnice spoléhala na důraznou hru a svou obvyklou bojovnost, která ovšem v poločase nepřinesla branku, stejně tak jako na straně domácího výběru. První půle byla pro obě strany těžká, protože na hřišti museli hráči absolvoval nespočet osobních soubojů, které určitě nepostrádali tvrdost. Do šaten tedy bez branky za výsledku 0:0. To hlavní přijšlo až ve druhé půli.

Hosté vystřelili výhru

I v této půli měli více ze hry domácí, kteří se snažili soupeře přehrát svou typickou hrou. Jenže stále to nepřineslo branku a naopak to byli hosté, kteří góla dát dokázali. To když se po individuální chybě domácího hráče ujal míče Marcel Novák a poslal svůj celek do vedení v 77. minutě. To byla obrovská ztráta domácích, protože za branku si de facto mohli oni sami. Uktání poté dospělo do svého konce, kde ještě v poslední minutě rozhodčí tasil červenou. Dostal ji útočník Závodský Jakub po druhé žluté a musel se stěhovat předčasně do sprch. Spoluhráči ho ovšem ihned dohnali, protože chvilku poté rozhodčí ukončil zápas za poněkud překvapivého stavu 0:1 pro hosty z Dubnice.



Ohlasy k zápasu


FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Věděli jsme, že přijel soupeř, se kterým to bude boj. Já ovšem musím podotknout, že to od nich nebylo úplně fotbalové. Bohužel, Dubnice je sice méně fotbalová, ale na druhou stranu disponují bojovností a obrovským hladem po vítězství. Potrestali naši jedinou chybu v zápase, takže jsme určitě zklamaní, navíc, když my jsme měli šancí mnohem více.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: German st. Robert - CHLÁDEK David, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.