M. Sýs 63.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinečtí měli lepší start do poločasu, za dvacet minut vsítili dva góly a rozhodli


Branky


0

Na Mářském malém hřišti plném kontaktů Husinečtí napravili svou ztrátu z domácího utkání v minulém kole. Hrál se zajímavý zápas ve které hosté dlouho drželi své dvoubrankové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za dvacet minut to bylo 0: 2 a hosté začali spořit a hlavně změnili systém k obranné hře.

Na Mářském hřišti se hrál solidní zápas, kdy v prvním poločase měli herní převahu hosté. K tomu jim pomohl rychlý gól Štangreta již v deváté minutě. Domácí byli zaskočeni a na několik minut vypadli ze hry. Mnoho kontaktů, ale férový a pěkný boj - to vyhovovalo Mářským, jenže hosté umí potrestat každou chybu. To ukázali ve 22. minutě a Janem Peškem šli do dvoubrankového vedení. Po brance hosté přeskupili systém na obranný se snahou o rychlé brejky a hlavně vše zakončit střelbou. Mářští se s touto situací nedokázali vyrovnat celý první poločas a tak hosté šli na odpočinek v klidu.

Domácí začali hrát hodně do křídel a zejména Sýs svými průniky trápil obranu hostí

Stále se hrál výborný fotbal, který se líbil a domácí tvrdili muziku. Hosté však hráli zodpovědně v obraně a Mářské děsily brejky. Dlouho to byl boj o střed hřiště a tak střel bylo málo. V začínající sedmdesáté minutě se ale domácí prosadili Miroslavem Sýsem a snížili. Od tohoto okamžiku domácí zmačkli hosty a ti se bránili jak to šlo. Tlak Mářských se stupňoval, ale hosté vše ustáli a tři body udrželi pro sebe.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - D. Kavan [-] , J. Urbánek [-] , S. Skalický [-] , Š. Luks [-] (60. D. Košnař [-] ) , M. Macháček [-] , R. Skalický [-] , F. Topka [-] (71. M. Magurský [-] ) , M. Sýs [-] , T. Hošek [-] (46. J. Kuneš [-] ) , D. Chvál [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - I. Štangret [-] , P. Socha [-] (79. P. Majer [-] ) , R. Tichý [-] , M. Předota [-] , J. Havlíček [-] , M. Wágner [-] , P. Zelený [-] , J. Pešek [-] , J. Maroušek [-] , M. Vazur [-]

ŽK: 25. J. Pešek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), KNEIFL Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.