6:1
(5:1)
15. M. Martan (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:00

23.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkovský celek splnil roli favorita a ještě stačil hodně zahodit


Branky


6. Z. Kluibr , 8. Š. Kurej (p.) , 37. J. Voldřich , 42. J. Voldřich , 45. Š. Kurej , 87. R. Kurej - 15. M. Martan (p.)
0

Domácí se s Vltavickým soupeřem nemazlili a do poločasu rozhodli. Pět zásahů za poločas, to bylo pro hosty moc. Sokol tak drží stále velmi dobrou jarní bilanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět zásahu v síti hráčů od Teplé Vltavy rozhodlo již v této části

Vltavičtí pokračovali ve špatných výkonech i ve Zdíkově. A ani podruhé na velkém hřišti neuspěli. Letiště domácích, krásné počasí, to vše hrálo do not dobrému fotbalu, ale nabídlo ho jen jedno mužstvo, a to domácí. Celému zápasu dala ráz část mezi šestou a osmou minutou, kdy domácí zúročili svou převahu dvěma góly. Vltavičtí pochopili, že ve Zdíkově neuspějí a tak se zatáhli hodně na svou polovinu, kde vytvořili obranný val a snažili se o brejky. Tato taktika byla úspěšná a jeden z brejků vyšel. V patnácté minutě Vltavičtí skórovali a dostali se na chvilku do utkání.  Obranný val Vltavických domácí překonali až v závěru poločasu a to hned třikrát. Tím byl ráz utkání dán.

V druhém dějství náskok domácích a těžký teplý vzduch vykonaly své a tak se jen dohrávalo

Druhý poločas se hrál jen z povinnosti. Hosté se již nedostali téměř k ničemu a poněvadž Zdíkovští zkušeně kontrolovali míč i hru, bylo vše jasné. Byla to část hry plná nudy, kde hráče obou týmů ctí slušná hra bez karet.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - Š. Kurej [-] , O. Kroupa [-] , P. Lampa [-] (46. V. Špánek [-] ) , V. Švarc [-] - R. Šebánek [-] (75. R. Kurej [-] ) , J. Voldřich [-] - A. Gašpar [-] (70. J. Zeman [-] ) , Z. Kluibr [-] (62. P. Holzknecht [-] ) , L. Lebeda [-] (46. J. Vašíček [-] ) - J. Kurz [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Novák [-] , M. Martan [-] , R. Gašpar [-] , N. Vardanjan [-] , J. Szabo [-] , J. Bihari [-] , Z. Hődl [-] , K. Voldřich [-] , M. Szabo [-] , D. Halabrín [-]

ŽK: 15. Š. Kurej .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MARTAN Václav (N), FRČEK ML. Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.