Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 11:30

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarská rezerva získala první tři body. V průměrném utkání, které přineslo na každé straně vyloučení, když to Hornovltavické bylo za hodně nesportovní chování se nehrál žádný líbívý fotbal.


0

Za krásného počasí půl hodiny před polednem se hrál na mizerném hřišti průměrný fotbal.

Domácí chtěli konečně vyhrát a to se povedlo, když soupeř z levého břehu Teplé Vltavy jim to hodně umožnil. Oba týmy přišly během hry o jednoho vyloučeného, když domácí po dvou žlutých, hostující  za urážku rozhodčího fasoval rovnou červenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Trančík se zaskvěl hattrickem a do poločasu rozhodl.

Volarská rezerva, konečně vyhrála. Domácí šli v prvním poločase za vítězstvím víc a tentokrát to vyšlo. Vltavičtí hráli čtvrt hodiny a potom přišel první gól domácích a hosté se na odpověď nezmohli. Když byl ve 42. minutě vyloučen Zdeněk Frček mladší bylo pro hosty hodně zle. Poločas zvládli volarští lépe a dohráli jej v pohodě.

Ve druhém poločase s přibývajícími minutami a slunečním žárem přicházela únava. V 60. minutě byl po druhé žluté vyloučen domácím A.Bledý a tím fotbal skončil.

Druhý poločas se dohrával a hlavně s tím jak připalovaly sluneční paprsky přicházela únava a útlum hráčů obou týmů. Ani jeden se do předu moc nehrnul a tak se všichni nudili. Když byl v 60. minutě vyloučen domácím Alex Bledý, bylo prakticky po zápase. Jednak velké rozměry hřiště a oba týmy v deseti již na drnech volarského pažitu nic nepředvedli. Jen v závěru vše pojistil střídající Vojta Andraschko a zahrál tak hostům poslední etudu na cestu. Byl to před obědem slabý předkrm a ještě horší hlavní menu. Domácí těší výhra a hosté zřejmě za nejhorší výkon sezóny body nemohli očekávat.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary B
Karel Neumann hráč: Dnes jsme konečně zúročili náš tlak a dali i branky. Bylo to hlavně o prvním poločasu, kdy jsme dali potřebné branky a mladý Trančík parádním hattrickem rozhodl v náš prospěch. Za tři body jsme rádi a dnes si mladící ověřili, že když se sejdou a soustředí se na hru tak jim to jde k duhu.

TJ Vltava Horní Vltavice
František Pokorný funkcionář hostí: Dnes to byl náš nejhorší jarní výkon. Jako by nám nesvědčila velká hrací plocha plna nerovností. Kluci to pojali velmi lehce a to se nevyplatilo. Když se probudili bylo pozdě jednak výsledkem a též herně, když jsme domácí nemohli dohnat. Druhý poločas byl už jen o dohrání a když se počet vyrovnal deset proti deseti bylo to oba složité. Domácím gratuluji k první výhře.



Sestavy


TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] - A. Bledý [-] , D. Kučera [-] , K. Neumann [-] , P. Trančík [-] , P. Zelenka [-] , L. Svintek [-] , M. Muzika [-] , F. Muzika [-] , E. Hána [-] , J. Šturma [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Dolník [-] , m. Frček [-] , R. Gašpar [-] , N. Vardanjan [-] , D. Halabrín [-] , Z. Hődl [-] , L. Psotka [-] , J. Bihari [-] , J. Szabo [-] , M. Szabo [-]

ŽK: 41. P. Zelenka , 44. A. Bledý , 54. K. Neumann , 67. F. Muzika - 26. L. Svoboda , 38. m. Frček , 56. J. Szabo , 57. M. Szabo , 74. Z. Hődl . ČK: 60. A. Bledý - 42. m. Frček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PÁNEK Milan - KUBÁT Václav (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.