D. Rosa 5. (vl.)
M. Sýs 8.
D. Chvál 13.
3:3
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zatímco boj o postup se zúžil již jen na Záblatí s Vitějovicemi, tak o další místa je ještě tuhý boj. Třetí Nebahovy ztratily dva body v Maří, kde se nedařilo mnoha favoritům


Branky


5. D. Rosa (vl.) , 8. M. Sýs , 13. D. Chvál - 24. J. Mráz , 50. F. Špán , 59. F. Špán
0

Třináct minut prvního poločasu patřilo domácím, kteří tak šli do poločasové přestávky spokojeněji. V druhém dějství přece jen hosté zabrali a byla s toho dělba bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních třináct minut si hosté připadali jak na centrifuze z Matějské pouti.

Malé hřiště, hodně kontaktů, to je to co hosté nemají rádi. Mářstí na svém hřišti potrápili letos nejednoho favorita a Nebahovští na tom byli podobně. Hosté se nemohli srovnat a než se to stalo rázem prohrávali o tři branky. Vše zahájila vlastní branka Davida Rosy a potom přišly ještě dvě trefy.

   Hosté vypadli z rytmu a domácí pokračovali ve velkém stylu. Od dvacáté minuty hostující tým začínal srovnávat hru, zahustil střed hřiště a tím domácí tlak otupil. Ve 25. minutě Jiří Mráz snižuje a dostává hosty do hry. Domácí se ale nedají nic zadarmo a tak se do konce poločasu hraje zajímavý fotbal. Domácí vše ustáli a do poločasové přestávky šli s dvoubrankovým náskokem.

Druhý poločas využili Nebahovští své převahy a vydřeli dva body

Hosté získali v této části převahu a během deseti minut v rozmezí 50 až 60. minuty vyrovnali skóre. Po hodině hry tak bylo srovnáno začalo se nanovo, ale již ne v tak vysokém tempu. Poslední půlhodina přinesla víc boj než fotbal a tak nakonec jsou za remízu spokojeny oba týmy.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - Š. Luks [-] , R. Skalický [-] (65. F. Topka [-] ) , S. Skalický [-] , M. Sýs [-] , T. Rod [-] , D. Kavan [-] (39. M. Skalický [-] ) , D. Košnař [-] , M. Macháček [-] (61. M. Magurský [-] ) , P. Sýs [-] , D. Chvál [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] , J. Štrobl [-] - R. Černý [-] (84. R. Medřický [-] ) , V. Valouch [-] , D. Rosa [-] , S. Sitter [-] (25. M. Rosa [-] ) , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] , K. Starý [-] , J. Homolka [-] (65. L. Cinádr [-] ) , F. Špán [-]

ŽK: 14. M. Macháček - 78. L. Cinádr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), BARTÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.