Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči z centra Šumavy mají obrovské problémy se sestavou a pod Mářský vrch přijeli v devíti hráčích


Branky


M. Sýs , 9. M. Sýs , 10. M. Sýs , 12. D. Košnař (p.) , 26. M. Macháček , 28. R. Skalický , 52. P. Sýs (p.) , 55. M. Sýs , 63. D. Košnař , 78. Š. Luks , 82. Š. Luks - 49. A. Nahodil
0

Domácí hned od úvodu hosty nešetřili a Miroslav Sýs je sám pokořil čtyřikrát. Pod Mářský vrch přijelo jen devět statečných horalů, kteří na dobře hrající domácí nestačili. Mářští si zastříleli a pokořili gólmana hostí jedenáckrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství nastříleli domácí Borovoladským nepopulárního bůra a bylo po zápase.

Hosté se snažili na malém hřišti hrát hodně zezadu a semkli se kolem poloviny hřiště. Domácí měli však jasnou taktiku a pálili ze všech pozic. Devět minut to hostím vycházelo, ale potom přišly tři minuty hrůzy a bylo po utkání. Mářští získali tří brankový náskok a hráli v pohodě. Perfektně dirigovaní Miroslavem a Petrem Sýsovými, kteří zásobovali spoluhráče nádhernými nahrávkami. Sám Miroslav vše začal a dvěma góly po sobě zahájil domácí kanonádu. Do konce poločasu a prakticky i do druhého dějství bylo na hřišti jedno mužstvo a to domácí. Do poločasu se trefili pětkrát a bylo hotovo.

Druhé dějství domácí plně ovládli a ke kontrole hry přidali i branky.

Nejdříve hosté korigovali Nahodilem, ale od 52. minuty to byl opět koncert domácích.  Ti se na svém hřišti parádně orientovali a jak šel čas, ubývaly hostům i síly. Výsledek je krutý, ale plně odpovídá nejen chuti domácích i převaze dvou hráčů v poli. Borovoladské je třeba pochválit, že utkání dohráli a že přispěli k pěknému fotbalu, byť malou měrou.



Ohlasy k zápasu


SK Svatá Maří Magdaléna
Martin Skalický, hráč: Dnes nám to hosté usnadnili tím, že přijeli v devíti. My jsme chtěli odčinit prohru ze Zbytin a to nám vyšlo. Byl to z naší strany dobrý výkon a dík hostím, že dohráli celých devadesát minut.

TJ Hraničář Borová Lada
Jan Miko, kapitán: Opět složitý zápas. Hráčská krize pokračuje a tak zranění i nemoci nám neumožnily hrát v plné síle. Pro nás je to již jen o dohrání sezóny se ctí a i zde jsme ukázali charakter. I když to bylo jasné, dohráli jsme až do konce a klukům za to dík.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - R. Skalický [-] , M. Sýs [-] , D. Košnař [-] , Š. Luks [-] , M. Macháček [-] , T. Hošek [-] , P. Sýs [-] , V. Levanský [-] (46. M. Skalický [-] ) , D. Chvál [-] , D. Kavan [-] (46. T. Rod [-] )

TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - M. Vokurka [-] , M. Smatana [-] , A. Nahodil [-] , T. Silovský [-] , J. Kočí [-] , J. Hušek [-] , J. Petráň [-] , J. Miko [-]

ŽK: 18. A. Nahodil .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), CHVAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.