0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 11:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza je pro Dub úspěch


Branky


0

Dubští jsou týmem středu, ale do Zbytin jeli s repektem. Pod svatou Magdalénou hráli domácí opět dobře a navázali na svůj zápas z Nebahov. Jen škoda druhého poločasu, kdy domácí vyvinuli velký tlak, ale Novák v brance Dubu a jalová koncovka domácích znamenají pro Zbytinské ztrátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytinští se pomalu rozjížděli, získávali převahu, ale Dub hrál v obraně dobře a tak branka nepadla.

Zbytinští chtěli potvrdit bodový zisk z Nebahov a pustili se do hostujícího týmu nátlakovou hrou. Brzy získali převahu územní i střeleckou a gólman Novák musel ukázat mnohokrát své umění. Zejména duo Lebeda Šnajdr od dvacáté minuty mělo velkou chuť, ale bohužel buď to bylo mimo nebo Novák vše chytil. V závěru poločasu domácí již překonali brankáře, ale byla z toho tyč po Lebedově střele a následná dorážka Lence mířila vedle branky.

Druhou část ovládli plně domácí, ale koncovka je zradila. Pro hosty je bod zlatý a tak zbytinský tým může jen žehrat na to, že v koncovce to nevyšlo.

Druhý poločas byl plně v režii domácích. Lebeda, Šnajdr, Lenc i stoper Véber se neprosadili. Hrálo se jen na jednu branku, ale bez efektu vstřelené branky. S ubíhajícím časem se vkrádala na domácí kopačky nervozita a když Šnajdr překonal Nováka, byla z toho jen tyč. Lebeda trefuje dvakrát gólmana a v závěrečném tlaku Véber po rohu hlavou míří nad. Velký tlak Zbytin skončil se závěrečným hvizdem rozhodčího Háši a domácí litovali toho, co vše zahodili.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Luděk Tuka, trenér domácích: Co dodat. Já kluky musím pochválit za výbornou hru, ale ta koncovka. Dnes byl Dub zejména v druhém poločase pod dekou a my jsme nevyužili ani stoprocentní šance. Pro nás je to ztráta a mrzí nás, že jsme nepotvrdili vítězství z Nebahov.

TJ Dub
Václav Novák, brankář hostí: Dnes jsem si zachytal jako nikdy. Hlavně v druhém poločase byl domácí celek jasně lepší. No ubránili jsme to a dva body odtud jsou dnes velmi cenné.



Sestavy


TJ Zbytiny
J. Václavík [-] - F. Šnajdr [-] , A. Lohynský [-] (46. M. Vaclavík [-] ) , O. Parus [-] , J. Véber [-] , P. Lebeda [-] - Š. Novák [-] , L. Václavík [-] (4. P. Mikula [-] ) , V. Šnajdr [-] - Z. Lenc [-] - T. Čutka [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - P. Stropnický [-] (85. R. Bartůněk [-] ) , L. Friš [-] , V. Soumar [-] , V. Peterka [-] , M. Zámečník [-] , D. Bartizal [-] , T. Novák [-] , P. Kovář [-] , K. Novák [-] , P. Půbal [-]

ŽK: 70. Š. Novák - 70. P. Půbal , 70. V. Soumar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HÁŠA Richard - LUDAČKA Radim (N), VACHTA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.