V. Wagner 9. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Volarští pokračují v nevýrazných výkonech


Branky


9. V. Wagner (p.) - 24. J. Mrkvička (p.) , 65. J. Mrkvička
0

Tentokrát přepustili body hostům, kteří tak na jaře ještě neprohráli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství se hrál podprůměrný zápas, ve kterém branky padly jen z penalt. Přesný rozhodčí Milan Pánek je pískl správně a obě střelci proměnili.

Od úvodních minut se hrálo velmi slabé utkání. Hosté tentokráte přijeli bez pomoci hráčů prvního týmu, který hrál ve stejný den a hodinu důležitý zápas s Trhovými Sviny. Volarští zahájili zaraženě a kombinace vázla. První desetiminutovka kromě mnoha zkažených nahrávek moc nenabídla, jen průnik Martina Sedláka v 9. minutě zastavila hostující obrana za cenu faulu a byl z toho pokutový kop, který Vít Wágner proměnil. Domácí místo, aby se nabudili, pokračovali ve špatném výkonu. Na velmi hrbolatém hřišti vázla kombinace i kontrola míče. A když míč šel po zemi do nohy, tak hráč na kterého nahrávka šla, již musel krotit nahrávku z výšky dolů. Oba týmy toho moc nepředvedly a tak se diváci bavili tím, že tipovali, kdo zkazí dřív. Lheničtí byli opticky lepší na míči a hrozili z brejků a tak Toman v brance domácích musel být zejména před Mrkvičkou v pohotovosti. Ve 25. minutě posílá Pavel Prenner míč na Josefa Prennera, který vysunul Mrkvičku, ten byl v pokutovém území faulován Wimberským a byl z toho právem pokutový kop. Mrkvička si postavil míč na značku a nedal Tomanovi šanci a srovnal. Tento stav vydržel i do přestávky.

V druhém poločase šel výkon obou týmů dolů, stejně rychle jako rafička teploměru, která byla jen tři stupně nad nulou.

V druhém poločase se pokračovalo jako přes kopírák. Volarští se ne a ne probrat a nenašli cestu k brance. Utápěli se v nepřesnostech a nedokázali si nahrát. Základní fotbalové dovednosti přestaly existovat. Lheničtí spokojeni s nerozhodným stavem nikam nespěchali, dokázali dlouho držet míč a hlavně stoper Pavel Prenner perfektně diktoval obranu hostí. Volarští se snažili jen bratry Michalem a Martinem Sedlákovými, ale to bylo málo. Když zápas vstupoval do poslední fáze, zničehonic v v 65. minutě podnikli hosté ojedinělý výpad a nahrávku Pavla Prennera za obranu dostal aktivní Mrkvička, který své sólo zakončil a poslal hosty do vedení. Tímto momentem se fotbal vytratil kamsi za volarský vrchol Bobíku a v podstatě skončil. Zápas se dohrával. Domácí ve velké křeči nic nevymysleli a hostům stačilo jen držet míč a neškodné útočníky domácích nepustili téměř k ničemu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Vilém Mikšík (vedoucí týmu, v zápase hlavní pořadatel): Od začátku jara je to zatím velmi špatné. Takhle se hrát nedá a naše krize je velká. Nevím, proč jsme do ní spadli. Já za dobu, co jsem u týmu, něco takového nepamatuji. Musíme najít cestu jak z toho ven a ukázat všem, že se to zlomí.

SK Lhenice B
Pavel Prenner (nejlepší hráč utkání): Jeli jsme do Volar s cílem něco uhrát. Víme o jejich špatném jaru a tak jsme to chtěli zkusit. I když jsme přijeli bez kluků z prvního týmu, i tak jsme zahráli dobré utkání. Divákům se to asi moc nelíbilo, ale pro nás účel světil prostředky. Po penaltě jsem měl sice obavu z nálože, ale Volarští dnes měli opět špatný den. My jsme srovnali též z penalty a musím říci, že obě byly. V druhém poločase jsme chtěli udržet bod a pokusit se o brejk a něco získat a to se povedlo. Jsem rád, že z horké volarské půdy vezeme plný počet bodů.



Sestavy


TJ Tatran Volary
J. Toman [-] - F. Podracký [-] , A. Wimberský [-] , M. Pospíšil [-] , M. Sedlák [-] , M. Sedlák [-] , V. Wagner [-] , L. Iliev [-] , L. Hybner [-] , M. Kalík [-] , S. Mach [-]

SK Lhenice B
K. Lukeš [-] - J. Mrkvička [-] , P. Pavlík [-] (58. P. Pořádek [-] ) , J. Krotký [-] , R. Houška [-] , J. Prenner [-] , P. Sládek [-] , P. Prenner st. [-] , J. Exner [-] , P. Šíma [-] (84. J. Grill [-] ) , J. Gregora [-]

ŽK: 13. A. Wimberský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PÁNEK Milan - ŠVARC Vladimír (N), MIKEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.