2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

24.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov doma nezaváhal a v den svých padesátých narozenin na hřiště naskočil i zkušený matador Martin Křížek


Branky


27. P. Hekel , 49. P. Hekel
0

Boj o střed tabulky dopadl lépe pro domácí, kteří si doma poradili s Kynžvartem, který v tabulce předskočili. Do hřiště se dostal i oslavenec domácího Jáchymova Martin Křížek, který v den zápasu slavil padesáté narozeniny a mohl si tak splnit přání, že si v zápase zahrál se svými dvěma syny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozhodl Pavel Hekel jedním gólem

Osmdesát platících diváků se přišlo v nedělním odpoledni podívat na zápas, kde se střetly týmy, které spolu sousedí v tabulce a očekávalo se vyrovnané a bojovné utkání. Ještě než rozhodčí pískl do píšťalky na start zápasu, tak se v Jáchymově odehrála příjemná a krásná věc a to oslava padesátých narozenin, které slavil hráč Jáchymova Martin Křížek a slavil je kde jinde než na hříšti. Po předání darů se mohlo začít s fotbalem a byli to domácí, kteří měli od začátku zápasu více ze hry. Ve 27. minutě se po přímém kopu dostal k míči Pavel Hekel, který tečoval míč do hostující brány a Jáchymov vedl 1:0. Do konce první půle už se nic zvláštního nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí. 

Ve druhé půli to byl opět Pavel Hekel, který byl jediným střelcem

Druhou půli začali opět lépe domácí hráči z Jáchymova, kteří se dostali hned ve 49. minutě do vážnější šance, kterou si vypracoval znovu Pavel Hekel a před brankářem hostí Dominikem Matoušů už si věděl rady a nasměřoval míč přesně k tyči a navýšil tak stav zápasu na 2:0.  Po vstřeleném gólu už se hra více vyrovnala, ale žádný gól už do konce zápasu nepadl. Za zmínku stojí ale střídání Martina Křížka, který se v padesáti letech dostal v 68. minutě na hřiště a svou padesátku mohl oslavit tam, kde to má nejraději a navíc se svou rodinou, za Jáchymov hrají i jeho dva synové Martin Křížek mladší a David Křížek. Do konce zápasu už se nic nestalo a v Jáchymově mohli jít slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Jáchymov
Rudolf Hellmich: „Máme doma tři body. Oba góly dal Pavel Hekel a mohli jsme oslavovat narozeniny našeho hráče Martina Křížka, který v den zápasu slavil padesáté narozeniny.“




Sestavy


TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - J. Navrátil [-] , M. Baláž [-] , T. Trojek [-] - V. Klečka [-] (68. M. Křížek st. [-] ) , D. Tichý [-] , M. Křížek [-] , P. Kostka [-] , M. Gombár [-] , D. Křížek [-] (68. F. Veit [-] ) - P. Hekel [-] (86. K. Jágr [-] )

TJ Sokol Lázně Kynžvart
D. Matoušů [-] - L. Hladký [-] , L. Křepský [-] - L. Kuna [-] , P. Bušek [-] , R. Weiser [-] , D. Buček [-] , T. Hrdonka [-] - D. Tomčík [-] , O. Kucik [-] , M. Zadňančin [-] (60. R. Kucharik [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hodač Petr - PESCHEL Filip, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.