Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov si doma poradil s Plesnou


Branky


0

Boj o střed tabulky dopadl lépe pro Jáchymov, který se posunul do horní poloviny. Kdyby se hostující Plesné podařilo zvítězit, mohla se před Jáchymov posunout v tabulce, ale Jáchymov nic takového nedopustil a získal doma všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Jáchymova

Osmdesát diváků se v nedělní odpoledne došlo podívat na zápas do Jáchymova, kde zavítal jejich soused v tabulce Plesná. Plesná přijela značně oslabená z minulého zápasu, když v derby přišla o pět hráčů, kteří se ve vypjatém utkání se Skalnou zranili a hosté museli povolat dorostence. Ti však ukázali, že se klidně můžou ucházet o místo v A-týmu. Od první minuty však domácí na hostující Plesnou vletěli a značně je svým tlakem na míč zaskočili. Domácím se tlak podařilo proměnit v první gól zápasu, o který se postaral Martin Gombár a domácí vedli 1:0.  Do konce první půle se domácím podařilo ještě svůj náskok navýšit a vstřelili druhý gól, který dal Martin Křížek 2:0. Ke konci prvního poločasu se hostující více otrkali a fanoušci se mohli těšit, co předvedou v druhé polovině zápasu.

Druhá půle přinesla čtyři branky

Do druhé půle vstoupili lépe hostující hráči z Plesné, které začali postupem zápasu více přebírat otěže. Jejich úsilí se proměnilo v první jejich gól, když v 53. minutě trefil Marek Francúz a snížil stav na 2:1. Hosté si začali vytvářet více šancí, ale po jedné jejich promarněné šanci přišel gól domácích, kteří navýšili na 3:1 zásluhou Dominika Tichého. Za tři minuty se hosté dostali do další šance, ale tentokrát ji dokázali proměnit v tížený gól a snížili stav na rozdíl jedné branky, když se trefil velmi aktivní Martin Černý 3:2.  Domácí však napínavou zápletku nechtěli připustit a za tři minuty šli opět do vedení na rozdíl dvou branek zásluhou Tomáše Günthera, který navýšil na 4:2. Poslední patnáctiminutovku si už domácí pohlídali a zaslouženě si připisují tři body do tabulky. Fanoušci si přišli na své a v útočném utkání mohli vidět krásných šest branek.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Plesná
Jaromír Štefek: „My jsme k nim přijeli s dorostencema, protože se nám se Skalnou zranilo hodně hráčů. Od začátku to vypadalo na jednoznačnou výhru Jáchymova, ale naši dorostenci se osvědčili a nějaké šance jsme měli, bohužel vždycky, když jsme se přiblížili ke gólu, který jsme nedali, tak nás domácí potrestali jejich gólem.“



Sestavy


TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - T. Trojek [-] , J. Kolárik [-] , M. Baláž [-] , J. Navrátil [-] - D. Tichý [-] , D. Křížek [-] (83. M. Křížek st. [-] ) , M. Křížek [-] , M. Gombár [-] - P. Hekel [-] - F. Veit [-] (68. T. Günther [-] )

TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - A. Votruba [-] , P. Schaller [-] - R. Leitl [-] (14. J. Hrotek [-] ) , M. Černý [-] , M. Francúz [-] , B. Votruba [-] , R. Glazer [-] , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] , J. Štefek [-]

ŽK: 62. V. Bláha st. , 67. A. Šulek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Matějka Aleš - JATI David, BUŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.