Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:30

18.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Chodovská se odlepila ode dna tabulky


Branky


0

Kraslice si po třech prohrách v řadě přijely spravit chuť na hřiště posledního týmu v tabulce, kterým je Stará Chodovská. Ta se ale v jarní části prezentuje lepšími výkony, než-li v části podzimní a to bylo vidět i v sobotním zápase, když převálcovala svého soupeře 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neudrželi vedení z 10. minuty

Šedesát diváků se v sobotní dopoledne došlo podívat na zápas Staré Chodovské s hostujícími Kraslicemi. Od první minuty se do hry více dostávali hostující Kraslice a hned v 10. minutě se jim podařilo dát první branku zápasu, když se trefil Alex Langer ze standardní situace 0:1. To bylo ale z hostující strany téměř vše a začali úřadovat domácí. Ve 20. minutě vyrovnal stav zápasu Václav Noháček 1:1. A o osm minut později poslal svůj tým do vedení domácí hráč Filip Lembacher 2:1. Do konce poločasu už se stav nezměnil ani po náznacích několika šancí a šlo se do kabin za stavu 2:1 pro domácí. První půle byla docela vyrovnaná s mírnou převahou domácích hráčů.

Druhý poločas ovládl Jiří Koranda, který se blýskl hattrickem

Do druhé půle už vstoupili ale lépe domácí hráči a hned po pěti minutách druhé půle navýšili svůj náskok už na dvě branky, když se trefil Jiří Koranda a bylo to 3:1. Namlsaný Jiří Koranda přidal za patnáct minut další gól a jeho tým už vedl o tři branky 4:1. Jiří Koranda ještě neměl dost a za dvě minuty přidal další gól a jeho tým vedl 5:1. To už hostující tým definitivně zlomilo a domácí hráči si v poklidu dohráli konec zápasu. Chodovská se tak díky výhře konečně posunula z posledního místa tabulky a udělala další krok za záchranou soutěže.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Martin Hejna: „Zápas jsme konečně odehráli s přesvědčivým výkonem a hlavně nám to tam padalo. Utkání mohlo skončit jiným brankovým rozdílem, kdyby se z toho posledních 15 minut neudělala exhibice. Velká spokojenost.“

SK Kraslice
Tomáš Procházka: „Nastoupili jsme docela dobře, dali jsme první branku, to bylo pro nás povzbuzení, ale pak jsme dostali po našich chybách dva góly a to nás trošku psychicky srazilo. Ve druhé půli jsme si řekli, že to zkusíme otočit, ale už po několikáté jsme dostali hned na začátku gól a v tu chvíli jsme se už úplně rozpadli.“



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Gössl [-] (70. P. Bezděčný [-] ) , M. Kastl [-] , P. Dušek [-] , M. Tatar [-] - D. Branný [-] , T. Bílý [-] , V. Noháček [-] , J. Volek [-] (60. L. Karpíšek [-] ) - J. Koranda [-] , F. Lembacher [-] -

SK Kraslice
P. Hofman [-] - T. Studeník [-] , V. Lomoz [-] , J. Šudák [-] , J. Berdych [-] , T. Dočkal [-] , P. Müller st. [-] , M. Müller [-] , P. Müller ml. [-] , T. Schwarz [-] , A. Langer [-] (60. L. Procházka [-] )

ŽK: 42. T. Bílý - 44. T. Dočkal , 82. T. Schwarz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - ŠTĚŘÍK Filip, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.