Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utrápené vítězství domácích


Branky


0

Druhý tým tabulky Nová Role doma přivítala poslední tým tabulky a to Starou Chodovskou, která domácí hodně potrápila, na body však nedosáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho spálených šancí na straně domácích

Do Nové Role zavítal poslední tým tabulky Stará Chodovská a očekávalo se jednoznačné utkání v režii domácích. To potvrdil hned ve 4. minutě Karel Hamberger, když se po kolmé přihrávce do vápna uvolnil kličkou hostujícímu obránci a k tyči umístěnou střelou nedal hostujícímu gólmanovi žádnou šanci 1:0. Chodovská hrála spíše na brejky a odrážela nálety domácích útočníků, kteří si vylámali zuby na připraveném brankáři hostů. Několik slibných šancí skončilo mimo bránu a první poločas hosté se štestí ubránili jen s jedním inkasovaným gólem. První půle tak skončila 1:0 pro domácí Novou Roli, která potvrzovala roli favorita.

Nová Role se strachovala až do posledního hvizdu

Do druhé půle vstoupili domácí opět gólem, když jeden z domácích hráčů napálil míč do tyče a dobře postavený Tomáš Červík míč dopravil do sítě a navýšil tak skóre zápasu na 2:0. Když už to vypadalo, že to s Chodovskou nedopadne dobře, tak se prosadil jejich Václav Noháček a příjemně překvapil hostující fandy, když snížil na jednobrankový výsledek 2:1. Domácí tak z poklidného zápasu udělali ještě drama a do konce zápasu se mohli strachovat o body. Hostující tým však potvrdil svoje postavení v tabulce a rozhozené Nové Roli už další gól dát nezvládli. Nová Role si tak připsala po vydřeném druhém poločase tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
Daniel Hájek: „Vyhráli jsme 2:1 a byli jsme lepší, hodně branek jsme mohli dát už v prvním poločase, ale nepodařilo se nám je proměnit. Celý zápas jsme měli pod kontrolou.“

FK Stará Chodovská
Martin Hejna: „Jelikož se nacházíme v tabulce na chvostu a Nová Role na opačné straně, tak jsme tam nejeli s očekáváním zisku tří bodů, ale chtěli jsme tam uhrát dobrý výsledek, což se nám nakonec povedlo. Ale bohužel Novou Roli už takhle špatně hrát už asi nikdy neuvidíme a my jsme toho nedokázali využít.“



Sestavy


FK Nová Role
J. Latislav [-] - P. Florián [-] , D. Brett [-] , L. Hnízdil [-] - J. Veverka ml. [-] , J. Vaverka [-] , M. Živanovič [-] (73. M. Hůlka [-] ) , T. Kvapil [-] - P. Belbl [-] (46. T. Červík [-] ) , K. Hamberger [-] (87. R. Brožík [-] ) - L. Hájek [-] (67. D. Hájek [-] )

FK Stará Chodovská
L. Karpíšek [-] - M. Tatar [-] , M. Kastl [-] , P. Dušek [-] , P. Bezděčný [-] (65. J. Kutnohorský [-] ) - J. Volek [-] , D. Branný [-] , M. Kolařík [-] , T. Bílý [-] , V. Noháček [-] - J. Koranda [-] -

ŽK: 79. D. Hájek - 75. P. Dušek , 78. J. Kutnohorský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Buzna Miroslav - SIEBER Josef, VASILKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.