Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:30

15.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov nadělil Studánce sedm branek


0

Podle papírových předpokladů dopadl zápas v Rychnově, kam zavítala předposlední Studánka, která měla jednoho hráče na střídání. Od domácích dostala brankový příděl především ve druhém poločase po gólech, které padly během několika minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním dopoledni sledovala třicítka diváků zápas Dolního Rychnova, který patří do horní poloviny tabulky a předposledního celku v tabulce TJ Jiskra Ohara Studánka, která přijela jenom s jedním hráčem na střídání. Od první minuty bylo jasné, kdo bude dirigovat hru a celý průběh zápasu. Domácí si od začátku zápasu začali vytvářet hned několik slibných příležitostí a první z nich se ujala ve třinácté minutě, když se trefil domácí Petr Vůjtěch a otevřel tak skóre zápasu 1:0. Od té doby se hrálo spíše jen na jednu bránu a hosté hrozili jen z ojedinělých brejků. Do konce prvního poločasu se domácí dokázali prosadit ještě jednou a to znovu zásluhou Petra Vůjtěcha, který zvýšil na 2:0. Do konce první půle už žádný gól nepadl a domácí fanoušci mohli očekávat kolik gólů jejich tým ještě rozhozené Studánce přidá.

Pět gólů a neproměněná penalta hostů

Druhý poločas byl podle očekávání opět v režii domácích, kteří se dokázali prosadit hned po šesti minutách druhého poločasu a to zásluhou Vladislava Křenka, který zvyšoval na 3:0. O pět minut později se ke slovu opět přihlásil domácí kanonýr Petr Vůjtěch, který svým třetím gólem dovršil hattrick a navyšoval tak na 4:0. To už se hosté smutně dívali na časomíru, která ukazovala teprve 56. minutu. Po několika minutách přišel další gól a dá se říct, že nejhezčí gól zápasu o který se postaral domácí Roman Heřman, který se cca ze třiceti metrů postavil k přímému kopu a krásnou střelou trefil přímo do šibenice, hostující gólman neměl žádnou šanci 5:0. Rozhozená obrana hostujícího týmu čelila několika dalším útokům a v 72. minutě neuhlídala Vladislava Křenka, který navyšoval na 6:0. O konečnou tečku zápasu se postaral znovu Roman Heřman, který stanovil skóre na konečných 7:0. Domácí si tak v poklidu dokráčeli ke snadné výhře nad Studánkou a mohli jít oslavovat narození potomka jednoho z domácích hráčů.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal: „To bylo na jednu bránu, hosté nehráli moc dobře. V poslední minutě měli snad jednu šanci, kdy kopali penaltu, ale náš gólman ji chytil, tak si udržel čisté konto. Prostě pohodový zápas.“




Sestavy


SK Dolní Rychnov
T. Zelenka [-] - P. Vůjtěch [-] , V. Křenek [-] (74. V. Šantora [-] ) , R. Heřman [-] , R. Kroha [-] , P. Peterka [-] , D. Reismüller [-] (66. M. Peterka [-] ) , P. Halčinský [-] , P. Kalabza [-] (49. R. Bartoš [-] ) , M. Sinkule [-] , P. Mentlík [-] (63. S. Miler [-] )

TJ Jiskra Ohara Studánka
P. Kuchejda [-] - P. Mirga [-] , F. Repčík [-] , M. Čerňanský [-] , E. Müller [-] , J. Němec [-] , P. Rožánek [-] , S. Habrman [-] , P. Kovařík [-] , K. Hošťálek [-] , V. Bárta [-] (40. J. Bláha [-] )

ŽK: 40. P. Kalabza , 77. P. Vůjtěch , 90. S. Miler - 50. K. Hošťálek , 83. J. Němec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Buzna Miroslav - ŠMAT Robert, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.