0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:30

14.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Chodovská začala boj o záchranu neúspěšně


Branky


0

Aktuálně poslední tým tabulky Stará Chodovská začal jarní část soutěže bojovně, přesto si výhru odváží Jáchymov. Chodovské tak čeká ještě velká bitva o udržení v 1. B třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól zápasu padl kolenem

Pouhých 30 diváků se přišlo podívat v sobotní dopoledne na první jarní zápas do Chodovské. Utkání začalo ve vysokém tempu a ani jeden z týmů nepřevyšoval tým druhý. První se však z gólu radovali hosté, když ve dvacáté minutě skóroval Martin Křížek, který se nejlépe zorientoval po nepovedené střele jednoho ze svých spoluhráčů a kolenem překonal domácího gólmana. Hra byla spíše bojovnějšího typu, protože se hrálo na těžkém terénu. Více šancí si vytvořili hráči hostujícího týmu, ale byly to spíše pološance a nepřesné střely, které ke gólu nevedly. Na konci prvního poločasu se hosté mohli dostat do dvoubrankového vedení, ale hostující hráč tváří v tvář gólmanovi selhal a při snaze obstřelit golmána mírně podklouzl a nedokázal míč usměrnit mezi tyče. Domácí gólman si tak mohl připsat jeden ze svých důležitých zákroků. To už byla ale poslední minuta a rozhodčí pískl do píšťalky konec první půle. Hráči Jáchymova tak šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Dva vyloučení hráči a neproměněná penalta ve druhé půli

 

 

Druhá půle pokračovala v bojovném duchu, ale domácí hráči jakoby si v kabině vysvětlili co chtějí vlastně hrát a hlavně o co hrají, a to o udržení se v 1.B třídě, když se aktuálně nacházejí na posledním místě v tabulce s 8 body. Hráči Staré Chodovské začali ovládat hřiště a postupem času měli více ze hry, vytvořit si vážnější gólovou příležitost se jim však nedařilo a tak mohli skóre navýšit zase hosté a to z pokutového kopu. Hostující hráč ale míč namířil do tyče. Chvíli před penaltovým kopem však oslabil svůj tým hostující hráč č. 11 Tomáš Hron, když za urážku rozhodčího putoval předčasně do kabin, to se psala 68. minuta. Domácí navyšovali svůj tlak, ale gólově se neprosadili. Navíc ke konci zápasu v 83. minutě přišli o svého hráče Jakuba Hejnu, který slovně napadl rozhodčího a musel předčasne opustit hřiště. Domácím už se branku dát nepodařilo a tak si hosté odvážejí tři vydřené body ze hřiště Staré Chodovské. 

Sestřih z utkání

https://www.facebook.com/TjJachymov/videos/997383847016446/

https://www.facebook.com/TjJachymov/videos/997393960348768/



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Martin Hejna, trenér: "První poločas byl vyrovnaný, kdy nám dali hosté šťastný gól kolenem a ve druhém poločase už jsme byli lepší a měli jsme převahu, dali jsme do toho všechno, bohužel bez gólu..."

TJ Jáchymov
Štěpán Dvořák, trenér: "Bojovný zápas na těžkým terénu, šancí jsme měli dá se říct více my, ale domácí měli více ze hry."



Sestavy


FK Stará Chodovská
L. Karpíšek [-] - J. Hejna [-] , P. Bezděčný [-] , J. Koranda [-] , P. Dušek [-] - D. Branný [-] , T. Bílý [-] , M. Kastl [-] , V. Noháček [-] - J. Mašek [-] (46. R. Tomášek [-] ) , M. Tatar [-] -

TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - J. Navrátil [-] , M. Baláž [-] , F. Veit [-] - D. Tichý [-] , P. Kostka [-] , D. Křížek [-] (67. J. Bukač [-] ) , T. Trojek [-] , M. Křížek [-] - P. Hekel [-] (84. V. Klečka [-] ) , T. Hron [-]

ŽK: 63. R. Tomášek - 63. P. Kostka , 67. T. Hron . ČK: 83. J. Hejna - 68. T. Hron .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - TŮMOVÁ Michaela, VOMASTEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.