Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

--

Stará Role prohrála s Chyší. Ta se raduje ze třetího místa


Branky


9. L. Lorenc , 63. J. Stýblo - 8. M. Dorňák , 75. J. Lábr (p.) , 79. M. Dorňák
0

Souboj o třetí příčku svedli mezi sebou hráči Staré Role a Chyše. Ke třetí příčce stačilo domácímu celku z Karlových Varů urvat alespoň jeden bod. Jenže i přesto, že podal výborný výkon, inkasoval tři branky a nakonec o třetí příčku, vzhledem k horším vzájemným zápasům, přišel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Role byla od začátku zápasu aktivním celkem a dařilo se ji v kombinační hře. I přesto ale jako první lovil zpoza svých zad míč právě domácí brankář, který inkasoval po střele Miroslava Dorňáka. Za další minutu ale bylo srovnáno, když poslal míč za brankovou čáru hlavou Lukáš Lorenc. Starorolští byli nadále aktivnější, ale hosté zase hrozili nebezpečnými brejkovými situacemi. Karlovarští se drali do zakončení, ale žádnou stoprocentní šanci si vytvořit nedokázali, a tak skončil první poločase remízou 1:1.

 

Aktivní domácí se ve druhém poločase dočkali poprvé v zápase vedení. Jan Stýblo prošel přes půl hřiště a přesnou střelou přes obránce poslal své spoluhráče do vedení. Stará Role se snažila svůj náskok navýšit, jenže zapomínala na zadní vrátka, přes která se prosmýkl v 75. minutě Jaroslav Lábr. Byl totiž na poslední chvíli faulovaný a rozhodčí nařídil pokutový kop, který sám Lábr proměnil. Pohroma pro domácí celek přišla o čtyři minuty později. Do dalšího brejku se dostal Miroslav Dorňák, který se v situacích tváří v tvář brankáři nemýlí. Stará Role sice ještě chvíli tlačila svého soupeře, jenže pak přišlo vyloučení Martina Götze a veškerá snaha domácího celku byla vniveč. Karlovarští tak prohráli s Chyší 2:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Byl to jeden z našich nejlepších zápasů a po celou dobu jsme soupeře přehrávali. Chyše hrála na brejky, což se jí někdy dařilo. Dostali jsme gól po takové polo střele a přelétlo to brankáře. Na to jsme dokázali reagovat a během minuty jsme hlavou z rohového kopu srovnali. Byli jsme pak lepším týmem, ale do vyložené šance jsme se nedočkali. Ve druhém poločase jsme se snažili urvat vítězství na naši stranu, podařilo se nám dát na 2:1, kdy jsem získal balón, prošel jsem přes půlku a obstřelil jsem obránce. Chtěli jsme zvýšit náskok, měli jsme šanci, když postupoval Voborský, ale nedal gól a z protiútoku jsme dostali gól, kdy došlo k faulu a z penalty soupeř srovnal. Pak přišel další brejk soupeře a dostali jsme na 2:3. Podali jsme lepší výkon, než Chyše, ale ta zvítězila.

TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Odjížděli jsme bez dvou hráčů základu, ale pomohli nám kluci z béčka, takže jsem měl kvalitní lavičku. Zápas se vyvíjel jak jsem očekával, takže soupeř útočil a kombinoval, my jsme čekali na brejk, což se podařilo kolem 10. minuty, kdy se uvolnil Dorňák, foukal protivítr a nakonec míč zapadl do brány. Bohužel jsme nevedli dlouho, protože jsme byli nepozorní a dostali jsme gól na 1:1. Pak to bylo vyrovnané. Do druhé půle jsme si řekli, že vydržíme v taktice, kterou jsme si dali a nikam jsme se netlačili. Trochu zmatkoval rozhodčí, který nevěděl chvílemi co pískat. Obránce stoper prošel přes celé hřiště, nikdo z našich ho nebyl schopen zastavit a dostali jsme na 2:1. Podařil se nám pak podniknout rychlý protiútok, šli jsme tři na jednoho, balón vedl Lábr, udělal kličku poslednímu hráči a soupeř ho sundal, takže jsme měli penaltu, kterou jsme proměnili. Chtěli jsme samozřejmě vyhrát, abychom skončili maximálně na třetím místě, což by nám zajišťovalo postup. Povedl se nám ještě jeden brejk, když se uvolnil Dorňák a na bližší tyč zvýšil na 3:2. Soupeři trochu tekly nervy, nechal se zbytečně vyloučit jejich hráč a my jsme to v klidu dohráli.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Vanke [-] - J. Stýblo [-] , A. Roubíček [-] , L. Lorenc [-] , M. Götz [-] - D. Hušek [-] , J. Nerad [-] , A. Sochor [-] , J. Došek [-] - R. Voborský [-] , J. Kubíček [-] -

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - R. Záluský [-] , J. Hanzlíček [-] , J. Kadlec [-] - P. Tichý [-] , M. Bouška [-] , E. Laurich [-] - J. Lábr [-] (90. R. Korec [-] ) , T. Váňa [-] (70. M. Pašek [-] ) , M. Dorňák [-] - R. Rödling [-]

ŽK: 18. L. Lorenc , 57. J. Nerad , 75. A. Sochor , 82. M. Götz - 11. J. Lábr , 35. J. Hanzlíček , 83. M. Pašek . ČK: 82. M. Götz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmat Robert - VOKOUN Tomáš, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.