Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:00

24.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice v oslabené sestavě prohrála se Starou Rolí. Ta jde do čela tabulky


Branky


0

Stará Role, která by v případě vítězství a současném zaváhání Rotavy, poskočila na první místo tabulky I. A třídy, zajížděla v rámci 24. kola na hřiště Trstěnic, které v minulém utkání obdrželi tři červené karty a s Dolním Žandovem prohráli 1:4. Starorolští si s protivníky porazili bez větších problémů, Rotava prohrála a poprvé v sezoně má I. A třída nového lídra.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty utkání si šla Stará Role za svým cílem, čímž bylo jednoznačně zvítězit za tři body a udržet se v boji o postup do krajského přeboru. Starorolští byli aktivnější, důraznější, rychlejší a vytvářeli si mnoho šancí. Dlouho ale brankář Slivoně dokázal odolávat. Poprvé inkasoval až ve 27. minutě, kdy centr z pravé strany nasměroval hlavou za brankovou čáru Jan Kubíček. Ten se za dalších šest minut prosadil znovu a opět došlo na přesné zakončení hlavou. Opařená Trstěnice do konce poločasu inkasovala ještě jednou. Roman Voborský se po individuální akci dostal až před brankáře, kterého obelstil kličkou a v poklidu poslal míč do zcela odkryté branky domácího týmu. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:3.

 

 

Jak Stará Role první poločas skončila, tak ten druhý začala. Už pět minut po začátku druhého dějství totiž přeloboval z velkého vápna brankáře Slivoněho Jan Nerad a bylo to už 0:4. Karlovarští si v následujících minutách hlídali svůj čtyřbrankový náskok a svého soupeře téměř k ničemu nepouštěli. Když už si domácí vytvořili šanci, tak byl skončil míč v rukavicích pozorného Vankeho. Hřiště v Trstěnicích bylo dosti podmáčené a na kombinační hře obou mužstev to bylo vidět. Jen těžko si divák, který našel cestu k duelu 24. kola, přišel na své. Navíc jestli byl z Trstěnic, tak odcházel ze hřiště zřejmě dosti smutný, protože jeho tým se nedokázal ani jednou prosadit a prohrál se Starou Rolí 0:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Jednoznačné utkání v náš prospěch, kdy se po celý zápas hrálo na jednu bránu, což bylo způsobeno tím, že Trstěnice měla problémy se sestavou. Hra byla ovlivněna těžkým, podmáčeným terénem. Celkově velmi průměrná kvalita hry.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - J. Vyšňovský [-] , L. Horní [-] , M. Derka [-] , M. Pešek [-] , J. Šprincl [-] , P. Jaroš [-] , M. Štrupl [-] , T. Pečínka [-] , J. Květoň [-] , J. Kysela [-] (66. F. Větrovský [-] )

TJ DDM Stará Role
P. Vanke [-] (76. P. Čonka [-] ) - L. Pfreimer [-] , J. Kubíček [-] , R. Voborský [-] (82. M. Holub [-] ) , D. Hušek [-] (76. P. Povinský [-] ) , J. Stýblo [-] , J. Nerad [-] , J. Došek [-] , A. Roubíček [-] , L. Lorenc [-] , M. Götz [-]

ŽK: 45. M. Štrupl , 53. L. Horní - 42. M. Götz , 65. R. Voborský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Peschel Filip - LHOTKOVÁ Veronika, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.