Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:30

23.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role rozstřílela Loket


Branky


8. R. Voborský , 16. R. Voborský , 22. J. Došek , 30. J. Došek , 41. D. Hušek , 59. R. Voborský (p.) , 65. M. Götz (p.) , 70. J. Kubíček - 52. J. Onyedikachi , 62. H. Falář
0

Stará Role se, zejména díky výkonům v jarní části, dere do popředí tabulky I. A třídy, kde stíhá první Rotavu. Hon za dalšími třemi body byl na pořadu v rámci 23. kola, kde karlovarští fotbalisté přivítali poslední Loket. A v zápase dokázaly Karlovy Vary uspět. Loketi nastřílely osm branek a stále se tak díky třem bodům drží na dostřel první Rotavy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání byla Stará Role aktivnějším týmem a už v 8. minutě se radovala z první vstřelené branky, o kterou se postaral Roman Voborský. Ten se postaral i o druhou branku svého týmu, která padla do loketské branky v 16. minutě. Loket, který do Karlových Varů přijel v oslabené sestavě, svým protivníkům nestíhal a to se odráželo i ve skóre, které ve 22. minutě navyšoval Jakub Došek. Hostující celek byl za další dvě minuty navíc oslaben o jednoho hráče, protože Mosler dvakrát zkritizoval rozhodčího a musel předčasně do sprch. Početní výhody využili domácí do konce prvního poločasu dvakrát. Nejdříve mířil přesně mezi tři tyče podruhé v zápase Jakub Došek, kterého pak následoval Dominik Hušek a do šaten se tak odcházelo za stavu 5:0.

 

 

Ve druhém poločase byl k vidění vyrovnanější fotbal a to i kvůli tomu, že byl v 52. minutě vyloučen domácí Pazdera. Ve stejné minutě se hosté dočkali své první branky o kterou se postaral Jerry Tochi Onyedikachi. Loket byl po vstřelené brance aktivní a vytvořil si další brankové příležitosti, jenže místo toho aby snížil, fauloval v pokutovém území a po proměněné penaltě Romanem Voborským opět prohrával rozdílem pěti branek. Svoji aktivitu ale přeci jen dokázal ještě jednou přetavit v gól. V 62. minutě se totiž uvolnil Hynek Falář, který se postaral o druhou branku Lokte. Diváci v Karlových Varech se ve druhém poločase rozhodně nenudili. Za další tři minuty totiž viděli další branku svého mužstva, když Martin Götz proměnil druhý pokutový kop Staré Role. Domácí byli v zápase aktivnějším mužstvem, pohledný fotbal však k vidění nebyl. Místo krásy alespoň domácí stříleli góly. O ten poslední se postaral Jan Kubíček, který stanovil konečné skóre mezi Starou Rolí a Loktem na poměr 8:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Prakticky to bylo na jednu bránu, protože soupeř přijel oslabený o dost hráčů. Od začátku se hrálo na jednu bránu i když neříkám, že jsme podali nějak oslnivý výkon, protože proti odevzdanému soupeři se někdy hraje špatně. V prvním poločase jsme dali dost branek z vyložených šancí. Ve druhém poločase došlo k vyloučení našeho hráče a druhý poločas byl takový rozháraný. I Loket se dostal do několika šancí a vstřelil dvě branky z přímých kopů. My jsme ještě přidali tři zásahy, ale pohledný fotbal to nebyl.




Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - A. Roubíček [-] (46. P. Čonka [-] ) , T. Pazdera [-] , L. Lorenc [-] , M. Götz [-] - A. Sochor [-] (46. J. Kubíček [-] ) , J. Nerad [-] , L. Pfreimer [-] , J. Došek [-] (46. V. Březina [-] ) , D. Hušek [-] - R. Voborský [-]

FK Loket
P. Franz [-] - H. Falář [-] , M. Kolesnáč [-] , P. Jakubáč [-] , J. Ungr [-] , Š. Mosler [-] , J. Onyedikachi [-] , T. Kafka [-] , . Lehký [-] , M. Čáp [-] , F. Srnka [-]

ŽK: 40. D. Hušek , 63. L. Lorenc - 24. Š. Mosler , 34. P. Jakubáč . ČK: 52. T. Pazdera - 24. Š. Mosler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Godža Ladislav - SAPOUŠEK Jáchym, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.