2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 14:00

22.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov si poradil na domácí půdě s Vintířovem


Branky


J. Macák (vl.) , 32. D. Zavadil - 79. M. Jonáš
0

Dolní Žandov, který dokázal zvítězit v posledním utkání nad Bochovem, přivítal v rámci 22. kola I. A třídy na svém hřišti tým Vintířova. Ten zase dokázal nastřílet sedm branek Trstěnici a svůj brankostroj chtěl použít i proti Žandovu. Jenže to se mu moc nepovedlo a domácí tak zvítězili 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu vyšel lépe Dolnímu Žandovu, který byl aktivní, tlačil se do brány a kombinačně se mu dařilo lépe než hostům z Vintířova. Zásluhou mu byla úvodní branka, kterou si do vlastní sítě vstřelil Jiří Macák. V prvním poločase byl Vintířov ospalý, nic moc se mu nedařilo a když už se dostal do brankové příležitosti, zradila ho koncovka. Ta nezradila ale Daniela Zavadila ve 32. minutě, když poslal míč za brankovou čáru a zvýšil vedení domácích na dvoubrankové.

 

 

Ve druhém poločase se Vintířov vzpamatoval, rázem byl hladový po gólu, jenže dlouho se mu ho vstřelit nepodařilo. Radost Vintířovských přišla až v 79. minutě, kdy se po kombinaci dostal míč k Miroslavu Jonášovi, jenž tvrdou střelou do vinglu snížil na 2:1. Hostům zbylo ještě více než jedenáct minut na vyrovnání, jenže toho se nedočkali. Domácí obrana byla nepropustná a navíc se ke konci zápasu projevila lepší fyzická připravenost mladého domácího týmu, který v parném počasí udržel více koncentrace. Dolní Žandov tak zvítězil nad Vintířovem 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Prospali jsme první poločas a opět jsme prohrávali 0:2. Pak se nám to nepodařilo zvrátit, ale pouze snížit. Bylo extrémní počasí a projevilo se, že soupeř měl mladší tým. Měli jsme šanci vyrovnat, ale bohužel se nám to nepodařilo.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] (84. T. Hemmerka [-] ) , Š. Kundrát [-] (90. M. Setnička [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] (90. M. Kič [-] ) , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] , M. Daneziev [-] , R. Soukup [-] , P. Šimáček [-]

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , L. Gašpar [-] , T. Kavur [-] , M. Kavur [-] , J. Ševc [-] , J. Štipský [-] , L. Nimrichter [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bušek Josef - TVRDÍK Ivan, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.