1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Střelnici ani jedna trefa do černého. Jiskra hrála s Březovou bez branek


Branky


0

Jiskra, která bojuje o nejvyšší příčky v tabulce I. A třídy, přivítala na domácí půdě v rámci 22. kola tým Březové. Oběma týmům se minulé kolo nepovedlo, a tak si chtěli spravit chuť právě na Střelnici. Nakonec se to povedlo na půl. Zápas totiž skončil bezbrankovou remízou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty utkání byla Aš aktivnějším týmem a tlačila se do zakončení, jenže proti tomu, aby se radovala ze vstřelené branky, byl výborný Kasl, který chytal jednu šanci za druhou. Březová se do zakončení příliš netlačila, spíše si hlídala zadní vrátka a pomáhala brankáři Kaslovi s odraženými balóny. Aš se snažila střílet ze všech pozic, ale vstřelit branku se jí prostě stále nedařilo.

A nepodařilo se jí to ani ve druhém dějství. Scénář tohoto poločasu byl podobný jako v tom prvním. Jiskra měla větší a větší převahu, iniciativa utkání ležela na jejích bedrech, ale opět ztroskotala na opravdu výborném brankáři Březové. Olympie však, i přes velký nápor domácího celku, stále bojovala, nedala soupeři nic zadarmo a podala velmi obětavý výkon, za což si také po zápase zasloužila odměnu svého trenéra. Utkání tak pomalu, ale jistě, dospělo do svého konce a na řadu přišly pokutové kopy, ve kterých už se štěstí přiklonilo na domácí stranu.

 

Na sestřih utkání se můžete podívat zde a můžete vidět také penaltový rozstřel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Měli jsme asi třicet šancí a prostě se nám nepodařilo dát gól. Zkoušeli jsme to z dálky, z blízka, ale takový zápas prostě přijde, ani jednou nám to tam nepadlo. Je mi to trochu líto, ale kluky můžu za předvedený výkon pouze pochválit.

FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Po celé utkání měli domácí velkou převahu. Moje celé družstvo podalo velice bojovný a obětavý výkon, ale i tak nás domácí přehrávali. Několikrát jsme měli veliké štěstí a brankář Kasl podal vynikající výkon. Děkuji mužstvu za přístup a výkon. Penaltový rozstřel už jsme nezvládli, jelikož štěstí jsme si "vybrali" během zápasu.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - M. Pilař [-] - D. Kubinec [-] (85. J. Bubla [-] ) - P. Maher [-] , M. Turták [-] , V. Svoboda [-] , T. Vojík [-] (54. P. Smáha [-] ) , J. Jarausch [-] , J. Hančík [-] , L. Houdek [-] , A. Houdek [-]

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] , J. Mikeska [-] (78. R. Bendík [-] ) , L. Fröhlich [-] , J. Kurčenko [-] (46. J. Hála [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , P. Pivarči [-] , P. Zbořil [-] , R. Drozd [-] , S. Hradský [-] , J. Machálek [-]

ŽK: 90. M. Pilař - 88. V. Träger .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - PACHTOVÁ Michaela, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.