Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

8.0

Merklín hrál téměř celý zápas v deseti. I tak se raduje z vítězství nad Starou Rolí


Branky


38. M. Barth (p.) , 50. M. Barth , 51. F. Hladík - 7. M. Götz (p.) , 66. D. Hušek
0

Merklínu se v jarní části sezony daří výborně. V posledním utkání vyhráli na hřišti Lokte a svoji formu chtěli zužitkovat také na domácím hřišti, kam ale přijela Stará Role, která je na tom s fazónou obdobně. V pohledném a napínavém utkání byl nakonec Merklín o jednu branku šťastnější a získal tak všechny tři body za výhru 3:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání přitom nezačalo pro domácí celek vůbec dobře. Už v 7. minutě totiž zahrál rukou v pokutovém území Kučera, který nejenže viděl červenou kartu, ale byla samozřejmě také nařízen pokutový kop, který s přehledem proměnil Martin Götz. Jenže Merklín to po takhle špatném začátku nezabalil. Stáhl se více do obrany, která ho v letošní sezoně zdobí a čekal na chyby soupeře. Stará Role se tlačila do zakončení proti oslabenému soupeři, jenže územní převaha nepřinášela žádné velké šance, natož gólové příspěvky. Merklín, který čekal na brejkové situace, dokázal vyrovnat ve 38. minutě, kdy byl v pokutovém území faulován Michal Barth. Ten se také sám zhostil exekuce penalty, kterou bezpečně proměnil do horního rohu branky Vankeho. Za stavu 1:1 odcházela obě mužstva do šaten.

 

Do druhého poločasu nastoupil oslabený Merklín s elánem a chutí o vítězství, ke kterému rázně nakročil v 50. minutě. Do brejku totiž vyslal Filip Hladík Michala Bartha, který utekl obraně hostí a chladnokrevně strhl vedení na stranu domácích. Za další minutu se hráči Merklína radovali potřetí. Po rohovém kopu se odražený míč dostal Filipu Hladíkovi, který z nulového úhlu trefil brankáře, od kterého se balón odrazil za brankovou čáru. Merklín byl pak zatlačen na svojí polovinu z čehož ale Stará Role vytěžila pouze jednu branku. O tu se postaral Dominik Hušek, který poslal centr z levé strany hlavou do sítě Merklína a bylo to pouze o gól. Kýženého vyrovnání se však hráči z Karlových Varů nedočkali i kvůli výborné práci defenzivy Merklína, která vyrovnání nepřipustila. V závěru zápasu byl ještě vyloučen hostující Martin Götz za druhou žlutou kartu, ale na výsledek utkání to už nemělo žádný vliv. Merklín tak zvítězil 3:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Milan Vlčko: Především musím mužstvo pochválit, protože jsme asi od 7. minuty hráli o deseti hráčích, protože nám vyloučil hráče. Zároveň jsme od stejné minuty prohrávali po gólu z penalty. Utkání se nám podařilo otočit na 3:1 a pak jsme si výsledek pohlídali a výbornou hrou v obraně jsme nedopustili ztráty bodů.

TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Myslím si, že to bylo celkem vyrovnané utkání po celý zápas. Na začátku jsem dali gól z penalty a navíc byl vyloučen hráč Merklína, jenže Merklín se zatáhl a my jsme měli trochu územní převahy, ale nedostali jsme se do šancí a Merklín hrozil z brejků. Po celý zápas byl aktivnější, běhavější. Podařilo se jim dát gól z penalty, pak druhý přidali z brejku a za další minutu se balón odrazil a k protihráči a ten prostřelil přes tři hráče míč až do brány. Pak jsme Merklín zatlačili na jejich polovinu, ale podařilo se nám dát gól po centru z levé strany hlavou. Potom jsme měli pár nebezpečných střel a jednu gólovku, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Remízové utkání, které ovlivnila červená karta. Merklín se zatáhl a my jsme je dobývali, ale bez větších šancí. Byla poměrně zima, chvíli svítilo sluníčko, chvíli sněžilo.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Godža Ladislav - KUČKA Jiří, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.