3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 14:00

14.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov zahájil jaro třemi góly. Žlutice se naopak neprosadili ani jednou


Branky


0

Hráči Dolního Žandova hostili v rámci prvního jarního kola I. A třídy soupeře ze Žlutic. Utkání se, vzhledem k terénu, odehrálo na umělé trávě v Mariánských Lázní a domácí tohoto povrchu dokázali využít o poznání lépe než jejich protivník. Žandov totiž zvítězil nad Žluticemi 3:0 a udělal výrazný krok v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání 14. kola vstoupili lépe hráči hostujících Žlutic. Ti byli aktivnější, drali se do zakončení a Dolní Žandov si s nimi dlouho nedokázal poradit. Jenže žádnou výraznější šanci si hosté vytvořit nedokázali. Na malém hřišti bylo k vidění mnoho kontaktů a nebyl prostor k tomu, aby se mladí a rychlí hráči Žlutic utrhli do brejku. Postupem času se navíc hra vyrovnávala a ke konci poločasu to byli domácí borci, kteří hrozili. Branku ale, stejně jako jejich soupeř, vstřelit nedokázali.

 

Ve druhé půli už nebyly k vidění pouze souboje, ale také góly. A o všechny se postaral Štefan Kundrát. Ten byl pokaždé na konci pohledných kombinací žandovských hráčů a třikrát tak poslal míč do téměř odkryté branky Žlutic. Žlutice se dostali sice několikrát do brejkových situací, ale pokaždé, co se hra otočila, v obraně propadali. Doslova tutovou šanci měl na konci zápasu Černý, jenže ani on nedokázal korigovat prohru svého mužstva. Po třech vstřelených brankách Kundráta tak Dolní Žandov porazil Žlutice v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Prvních patnáct minut byl soupeř lepší. Pak jsme ale hru vyrovnali a ke konci poločasu jsme měli více ze hry. Soupeř hrozil v podstatě jenom ze standartek. Ve druhé půli jsme zlepšili kombinační hru a vytvořili jsme si šance, které jsme dokázali proměnit. Já jsem s klukama spokojený za to, jak bojovali a doufám, že to takhle půjde dál.

FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Byla to hrůza. Hrálo se na malém hřišti, kde neumíme hrát. Máme spousty mladých kluků, je tam hodně kontaktů. Svojí tutovou šanci jsme zahodili. Měli jsme několik brejků, ve kterých nechal rozhodčí výhodu, ale rázem se hra otočila proti nám a soupeř dokázal své šance využít. Byli z toho dva góly a my jsme se nedokázali dotáhnout. Malé hřiště je pro nás problém.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - D. Benda [-] (82. T. Rada [-] ) , Š. Kundrát [-] (80. T. Hemmerka [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] , V. Profant [-] , R. Soukup [-] , M. Daneziev [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] (76. P. Krejza [-] ) - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] , M. Kopelent [-] , M. Bok [-] (53. D. Učík [-] ) , L. Melnyk [-] , D. Razím [-] , L. Kožíšek [-] , V. Černý [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 65. V. Profant , 75. D. Benda - 50. L. Kožíšek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Chrástecký František - MATEJKA Dominik, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.