Hoštice vezou bod z Polomi


Branky


0

Domácí Polom byla o něco lepším týmem. Během třiceti minut se také dostala do dvoubrankového vedení. Hoštice ale stačily ještě před poločasem snížit a na začátku druhé půle srovnat. Polom si pak vypracovala několik vyložených šancí, ale už bez kýženého gólového úspěchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase byla lepším o něco týmem domácí družina z Pusté Polomi, která si také vypracovala více brankových příležitostí. Ta nastoupila v brance s hráčem z pole Martinem Kotalou. Pustá Polom šla do vedení v 19. minutě, když kapitán Pavel Bubík vypíchl míč hostujícímu hráči a v samostatném nájezdu nedal hostujícímu brankáři Markovi Honkovi žádnou šanci – 1:0. O dvanáct minut později založili akci bratři Kubalové, na jejímž konci byl Adam Kubala, který nahrál ještě pod sebe Davidu Schlossarkovi, který umístil míč pohodlně do prázdné kasy – 2:0. Pak se terpve dostali ke slovu hosté. Jakub Chříbek nasměroval svůj přímý kop do šibenice, ale Kotala vytáhl tygří skok a míč vyrazil na roh.  Následně zahodil šanci domácí David Schlossarek. V 39. minutě už ale snižoval na rozdíl jedné branky po rychlé kombinační akci Radek Blaga, který sám před brankářem nezaváhal – 2:1. Tři minuty před přestávkou zavezl Jakub Chříbek míč do vápna, ale místo střely volil přihrávku na Matěje Malohlavu, kterému míč odebrali domácí obránci.

 

Vstup do druhé půle měly lepší Malé Hoštice, V 52. minutě ještě gólman Kotala přímý kop Jakubu Chříbkovi vychytal. O minutu později však Chříbek z přímého kopu asi ze čtyřiceti metrů nachytal domácího brankáře v nedbalkách a vyrovnal účet zápasu – 2:2. Pak se hrál fotbal nahoru dolů. Více šancí vša si vytvořila domácí ekipa, ale ani David Schlossarek, Pavel Bubík, Adam Kubala a Zdeněk Kačírek neseřídili správně mířidla. Navíc v hostující bráně stál skvělý Marek Honka. V 83. minutě se domácím zranil brankář Martin Kotala a do brány šel ne zcela doléčený Lukáš Juchelka. A ten hned musel o tři minuty později čelil samostatnému ataku Martina Slíže, kterého naštěstí pro domácí zblokoval jeden z obránců. Jelikož se už pak nic nestalo, tak zápas skončil remízou.  



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Museli jsme skoro celý zápas odchytat s hráčem z pole. Přesto jsme byli jasně lepším týmem a nešťastně jsme ztratili body.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Zápas byl podle mě vyrovnaný, jen domácí měli o něco více brankových příležitostí. Hrálo se nahoru dolů a povětšinou uprostřed hřiště. Remíza je zasloužená.



Počet diváků: 10. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - PIVOVARČÍK Miroslav, KRZISCH Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.