Utkání zlomila druhá branka Vřesiny


Branky


39. V. Kocian , 68. V. Kocian , 73. P. Boček , 80. P. Koval - 45. P. Kavan (p.)
0

V první části se hrál vyrovnaný fotbal, když na ukazateli skore na konci prvního dějství svítily dvě jedničky. Ve druhém vše zlomila druhá branka v síti Opavy. Domácí pak ještě přidali další dvě branky a dokráčeli ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vrátila Opavě podzimní debakl z jejich půdy. V prvním dějství se hrálo vyrovnané utkání z obou stran. O něco více šanci si  přece jen vypracovala domácí Vřesina. Ve 3. minutě napálil svůj projektyl těsně vedle branky vřesinský Jakub Lampart. V 29. minutě střelu Ondřeje Kociána k tyči vyrazil hostující brankář Bohumír Lorenz na roh. Vřesina ujala vedení v 39. minutě, když po krásné akci a centru Petra Bočka nezaváhal sám před gólmanem Lorenzem Vojtěch Kocián – 1:0. Opava srovnala krok v samém závěru poločasu, když proměnil pokutový kop Petr Kavan – 1:1. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

 

Ve druhé polovině pokračovala asi dvacet minut přibližně stejná vyrovnaná hra. Zlomový okamžik utkání přišel v 68. minutě, když po rohu se odrazil míč až k Vojtěchu Kociánovi a ten zametl míč za záda brankáře Lorenze – 2:1. O pět minut později našla přihrávka kapitána Martina Boháče, domácího šutera Petra Bočka a ten potvrdil svou pověst kanonýra – 3:1. V 78. minutě napálil Petr Boček asi z jednoho metru hostujícího brankáře Lorenze a míč se od něj odrazil na roh. Z následného rohu zatloukl hřebíček do rakve Opavy hlavou Petr Koval – 4:1. Závěr skalilo zraněni domácího kapitána Martina Boháče, kterého odnesli na nosítkách. Naštěstí se nejednalo o nic vážného, a on odešel po svých do kabin. Vřesina si připsala tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí): První dějství bylo vyrovnané a bojovné. Ve druhém jsme měl z toho strach. Od naší druhé branky, ale Opava úplně odpadla a my jsme mohli vyhrát i víc. Výhra je zasloužená.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): V prvním dějství byla Vřesina o něco lepší a měla i více šancí. O všem rozhodl druhý gól v naší síti. Domácí vyhráli zaslouženě.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - PIVOVARČÍK Miroslav, VÁCLAVÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.