FOTO: V derby kralovala Vřesina


Branky


0

Celý zápas se nesl v duchu převahy domácího týmu z Vřesiny. V prvním dějství se ujala Vřesina dvoubrankového vedení, které ve druhé půli postupně navyšovala až na 5:0. Navíc hosté z Bělé dohrávaly o deseti hráčích po vyloučení Plačka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V derby kralovala po celou dobu domácí ekipa z Vřesiny. V 4. minutě uvolnil středem Petr Boček Vojtěcha Kociána a ten byl neomylný a míč zaplul po jeho střele neomylně do sítě– 1:0. V 16. minutě napřáhl za hranici šestnáctky Vojtěch Kocián a jeho střela zatřásla spojnicí břevna a tyčky. V 36. minutě opět Vojtěch Kocián obešel čtyři hráče, a jeho střelu vykopl špičkou kopačky bělský brankář Daniel Timkovič. V 42. minutě Vojtěch Kocián vysunul Martina Boháče a ten umístil míč podél brankáře Timkoviče k levé tyči jeho brány – 2:0. 

 

I ve druhé půli byla jasně lepší týmem na hřišti domácí Vřesina, která postupně navyšovala skóre zápasu až na konečných 5:0. V 56. minutě krásně našel Vojtěch Kocián Petra Bočka, jenž napálil míč do protipohybu hostujícího brankáře Timkoviče do jeho brány – 3:0. O tři minuty později byl navíc vyloučen hostující Plaček a hosté museli dohrávat zápas o deseti mužích na hřišti. V 66. minutě po akci na jeden dotek doklepl míč do prázdné branky kanonýr Petr Boček – 4:0. V 76. minutě Boček, ale hattrickem pohrdl, když mu jeho úmysl vystihl a vyrazil na roh gólman Timkovič. Konečný účet zápasu uzavřel v 88. minutě střídající Jakub Lampart, který se narazil míč s kapitánem Martinem Boháčem – 5:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí): Z naší strany jsme byli po celý zápas lepším týmem. Zcela zaslouženě jsme zvítězili. Měli jsme hodně šancí a mohli jsme vyhrát více než pětigólovým rozdílem.




Sestavy


TJ Vřesina
D. Hruška [-] - V. Čech [-] - V. Kocian [-] , F. Rončka [-] (66. J. Štefek [-] ) - P. Boček [-] - J. Pagáč [-] , O. Kocián [-] , M. Gajda [-] , P. Reichel [-] , M. Boháč [-] , P. Strakoš [-] (72. M. Škroch [-] )

TJ Sokol Bělá
D. Timkovič [-] - R. Václavek [-] (46. A. Kropka [-] ) , M. Jäger [-] (66. Š. Machát [-] ) , M. Papšík [-] , J. Demko [-] (64. J. Richter [-] ) , J. Ohřál [-] , D. David [-] (68. F. Šmatera [-] ) , P. Vybrančík [-] , L. Plaček [-] , P. Matura [-] , M. Mikšaník [-]

ŽK: 1. V. Čech , 24. M. Boháč , 86. O. Kocián - 56. L. Plaček , 64. M. Papšík , 76. F. Šmatera . ČK: 59. L. Plaček .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - MEIER Milan, HRUBÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.