1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice šťastně vyhrály


Branky


59. D. Galvas - 69. R. Urban , 87. R. Urban
0

Jakartovice opět potvrdily pověst mužstva, kterému se daří více venku. Oběma soupeřům chybělo několik hráčů základní sestavy. První půlke skončila bez branek. Ve druhé šly do vedení Vávrovice. Jakartovice v 70. minutě srovnaly krok a rozhodující trefu si schovaly na závěr zápasu a šťastně si tak vezou domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou partii se šťastným koncem pro hosty odehrály mančafty Vávrovic a Jakartovic. V první polovině byly lepší týmem hosté z Jakartovice. Už v samém úvodu pohrdl šancí Radoslav Urban, jehož střelu vyrazil s námahou na roh vávrovický gólman Patrik Košárek. Na opačné straně špatně odhadl sílu větru David Kříž a jeho střela místo v šibenici skončila těsně nad bránou, kterou hájil Aleš Kareš. Pak v 23. minutě nejdříve zahodil šanci jakartovický Radoslav Urban, a na druhé straně opět David Kříž vypálil těsně vedle tyče. V dalším průběhu se už hra odehrávala mezi šestnáctkami obou týmů, a proto se šlo do kabin za nerozhodného stavu.   

 

Začátek druhého dějství byly lepší souborem domácí Vávrovice. Svoji převahu vyjádřily brankou, kterou v 58. minutě přímo z rohu vsítil bývalý hokejista David Galvas – 1:0. Roh byl ještě patrně tečován jakartovickým Martinkou, ale byl připsán právě Galvasovi. Jakartovice srovnaly krok o deset minut později, když centr Jakuba Hlaváče sklepl do sítě kanonýr Radoslav Urban – 1:1. V další šanci se po přihrávce Ondřeje Šimona zjevil jakartovský Radoslav Urban, ale sám před brankářem nezachoval klidnou hlavu. Na druhé straně Jan Lichovník ustál souboj s hostující obranou, ale střela mířila vedle. Když už se obě mužstva smířovala s dělbou bodů, byl faulován jakartovický hráč těsně před vápnem. S následného přímého kopu s přispěním tyče strhl výhru na stranu hostí Radoslav Urban – 1:2. Domácí už síly na vyrovnání nenašli..



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Chybělo nám dost hráčů základní sestavy, takže jsme sestavu museli lepit. Zápas vypadal tak, že chvíli jsme hráli my, chvíli oni. Vyhrál šťastnější.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Chybělo nám šest hráčů základu. První poločas jsme byli lepší my. Více jsme byli na balónu. Ve druhé půli jsme zaspali a domácí nás přitlačili a dali branku. My se probrali tak asi po dvaceti minutách a v 70. minutě jsme srovnali. Rozhodující branku jsme pak vsítili dvě minuty před koncem a Vávrovice už nenašly sílu na obrat. Byl to ale remízový zápas.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - D. Galvas [-] (73. J. Lichovník [-] ) , D. Kříž [-] , D. Cahel [-] , J. Schneider [-] , J. Laifert [-] , J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-] (57. J. Chryczyk [-] ) , F. Mrusek [-] , J. Štencek [-] , R. Schreiber [-]

FK Jakartovice
A. Kareš [-] - R. Holub [-] - A. Kreisl [-] - R. Urban [-] , M. Janech [-] - M. Poštulka [-] , J. Hlaváč [-] , O. Šimon [-] , D. Filip [-] , J. Pekárek [-] (84. D. Barták [-] ) , L. Martinka [-] (65. M. Sváček [-] )

ŽK: 26. J. Štencek , 44. J. Lichovník .
Hráči zápasu: J. Laifert - R. Holub , R. Urban , M. Poštulka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BUČEK Martin, SEIPEL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.