Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom zdolala Chlebičov


Branky


0

V první části existovalo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo a to z Pusté Polomi. Taky šlo zaslouženě do vedení 3:0. Ve druhé půli sice hosté zkorigovali na 3:2, ale domácí pojistili svou výhru tři minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství byla jednoznačně lepší domácí družina z Pusté Polomi. Ta šla do vedení už v 5. minutě, když míč doputoval po ose Martin Mikšík a Michal Jurč až k Pavlu Bubíkovy, který byl neomylný  a napálil míč za záda chlebičovského brankáře – 1:0. V 20. minutě odebral míč hostujícím hráčům Michal  Jurč a po samostatné akci napálil míč podél brankáře Václava Sýkory do hostující sítě – 2:0. Za další tři minuty načechral David Schlossraek roh na hlavu Zdeňka Kačírka, a ten zkušeně zvyšoval už na tříbrankový rozdíl – 3:0. Navíc ještě do poločasu další šance zahodily Zdeněk Kačírek, Pavel Bubík a Michal Jurč, který rozezvonil břevno chlebičosvké svatyně. Do kabin tak šla zaslouženě Pustá Polom z tříbrankovým náskokem.  

 

Ani ve druhém dějství se obraz moc nezměnil. Jen domácí si začali myslet, že to půjde samo a začali ztrácet koncentraci. Sice ještě Michal Jurč opět napálil míč opět do břevna. Další tutovku zahodil Pavel Bubík. A přišla 59. minuta, kdy po rohu napálil, po sklepnutí Františka Seifrieda, Lukáš Baďura míč k tyči domácí branky – 3:1. V 79. minutě po akci s  Jiřím Holleschem korigoval na jednobrankový rozdíl opět Lukáš Baďura – 3:2. Navíc chlebičovský Marek Tihelka napálil boční tyč pustopolomské brány. Klid do řad domácích vnesla teprve až 88. minuta, kdy Jurčův roh trkl do sítě hlavou David Schlossarek – 4:2.  Pustá Polom si připsala tři body.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): V první půli jsme byli jasně lepší. Měli jsme hodně šancí a vedení 3:0 je málo. Ve druhém půli si začali ale hráči myslet, že to půjde samo a dostali jsme dva slepené góly a byl problém. Naštěstí jsme dali před koncem na 4:2.

SK Viktorie Chlebičov B
Marek Elek (hráč): Domácí byli lepší. Z naší strany to bylo takové utahané. Soupeř byl běhavější. I když jsme zápas zdramatizovali dvěma góly, tak domácí vyhráli zaslouženě. Chtěl bych pochválit výkon rozhodčího.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - J. Bruna [-] , M. Mikšík [-] , D. Schlossarek [-] , M. Jurč [-] , M. Kozelský [-] (46. A. Kubala [-] ) , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , P. Kňura [-] , P. Bubík [-] , D. Kubala [-] (70. O. Hečko [-] )

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - J. Vavřinčík [-] , D. Hollesch [-] - J. Hollesch [-] , M. Elek [-] , J. Otlík [-] - L. Baďura [-] , M. Tihelka [-] , M. Šupík [-] (66. J. Vilášek [-] ) - F. Seifried [-] (79. V. Hubálek [-] ) , D. Kurka [-]

ŽK: 24. M. Kozelský , 66. D. Schlossarek - 66. D. Kurka .
Hráči zápasu: M. Jurč - V. Hubálek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MEIER Milan - DEDEK Vojtěch, PUFFLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.