2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezstarostný fotbal skončil remízou


Branky


0

Zajímavý fotbal přinesl souboj mezi Opavou a Litultovicemi. V prvním dějství šly hned na začátku do vedení Litultovice. Zkraje druhého poločasu Opava srovnala krok. Litultovice však svému soupeři znovu odskočily. Ze svého vedení se však radovaly pouze pět minut a zápas pak dospěl k remízovému konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se naprosto uvolněný a bezstarostný fotbal, který skončil spravedlivou remízou. Do vedení šly brzo hosté z  Litultovic, když špatného offside systému domácího týmu dokonale využil Lukáš Haas, který potvrdil pověst kanonýra a brankář Bohumír Lorenz mohl jen nešťastně vytahovat míč ze sítě – 0:1. Hosté pak zahustili obranu a hrozili převážně z rychlých brejků. Domácí si vypracovali dvě větší šance. V jedné špatně zpracoval přihrávku Petra Kavan v nadějné pozici Jan Frank. O něco později opět Jan Frank nechal vyniknout litultovického brankáře Kamila Janetzkého. Do kabin tal šla radostněji hostující ekipa. 

 

Vstup do druhého dějství měla lepší domácí družina z Opavy.  Už v 47. minutě se po pěkné kombinační akci ocitl zcela sám před hostujícím brankářem Janetzkým Ivo Kratochvíl a mazácky srovnal skóre zápasu – 1:1. Pak měli o trošku více ze hry hosté a šli v 72. minutě znovu do vedení, když po dlouhém autu využil nedorozumění mezi domácím brankářem Lorenzem a obráncem Lukáš Haas a opět převážil misky vah na stranu hostí – 1:2. Domácí vyrovnali o šest minut později po pěkné akci Lukáše Mařádka s Danielem Kowalskim, kterou zužitkoval druhý jmenovaný  a opět srovnal skóre utkání – 2:2. Pak se již nic na skóre nezměnilo a zápas skončil dělbou bodů.   



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Vzhledem k tomu, že v posledních zápasech se nám i soupeři nedařilo byl to pro nás důležitý zápas. Navíc byl prestižní i z té strany, že našim týmem prošlo hodně hráčů Litultovic. Hrál se bezstarostný fotbal nahoru dolů. Remíza je zasloužená.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Hodnocení utkání: Do utkání jsme nastoupili s úplně novou a dosud nevyzkoušenou stoperskou dvojící, a to pro absenci obou našich stoperů. V první půli, přestože jsme vedli, měl více ze hry soupeř, zejména díky hry s větrem, kdy se mu dařilo nákopy dostávat míče před naše pokutové území. Po přestávce, nešťastné nepozornosti předcházející vyrovnání a prostřídání hráčů jsme si vytvořili trvalý tlak, ze kterého však padla pouze jediná branka, po které opět následovalo nešťastné vyrovnání domácích. I nadále jsme pokračovali v tlaku, ovšem branka už nepadla. Přesto jsme rádi za bod a zejména za zlepšenou hru i náladu v mužstvu, která nás snad do posledních pěti utkání pozitivně namotivuje.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - P. Kavan [-] , J. Frank [-] , T. Matějek [-] , J. Herrmann [-] - R. Holuša [-] - L. Šustak [-] , L. Mařádek [-] , V. Henčl [-] (72. M. Mathias [-] ) , R. Jedlička [-] (64. D. Kowalski [-] ) , I. Kratochvíl [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] - M. Grygar [-] (90. S. Konečný [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Raschka [-] , K. Raida [-] (69. M. Korbel [-] ) , M. Procházka [-] (69. O. Doležel [-] ) , M. Šeuer [-] , J. Tengler [-] , L. Haas [-] (85. A. Balek [-] ) , O. Beníšek [-] (53. M. Bělaška [-] )

ŽK: 62. V. Henčl .
Hráči zápasu: L. Šustak , L. Mařádek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - HLADÍK Miroslav, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.