Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec bodově vykradl Stěbořice


Branky


0

Stěbořice úplně zaspaly první poločas. Hradec byl lepším týmem a zaslouženě se ujal dvoubrankového vedení. Domácí ve druhé půli přidali a srovnali. Hradec však dvě minuty před koncem vsítil třetí branku a strhl tak výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec překvapivě vyhrál na hřišti ve Stěbořicích. Stěbořice první půli úplně zaspaly a tak byl první poločas jasně režii Hradce. Postupně pohrdli šancemi Pavel Valenta, David Maisel a Norbert Lichý, které vychytal domácí gólman Jakub Losert. Hradec šel zaslouženě do vedení v 28. minutě, když centr po akci Davida Maisela a Tomáše Krejsy, zametl do sítě Pavel Valenta – 0:1. O tři minuty později Pavel Valenta prodloužil míč na Davida Maisela, který svůj samostatný nájezd mazácky přetavil v branku – 0:2. Domácí se za první poločas zmohli pouze na střelu Michala Josefuse do boční sítě. 

 

Ve druhém dějství se hra Stěbořic zlepšila. Snížení se Stěbořice dočkaly už v 49. minutě, když zahrával přímý kop Tomáš Král a míč do prázdné branky doklepával dobře stojící Ondřej Šumbera – 1:2. V následném průběhu spálil vyloženou šanci stěbořický David Burda, jenž neporstřelil brankáře Tomáše Mrázka. Srovnání se domácí družina dočkala v 81. minutě, když střídající Jiří Holubec přihrával pod sebe na Ondřeje Šmalce, jemuž nečinilo problém dopravit míč do sítě – 2:2. Když už se pomalu schylovalo k remízovému konci, zahrával minutu před koncem standardku Lukáš Scholtz, a míč lehce hlavou prodloužil do sítě střelec večera Pavel Valenta – 2:3. Hradec tak vyhrál pátý zápas po sobě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): Odehráli jsme strašný první poločas. Neběhali jsme, nenahrávali jsme si, všude jsme byli pozdě. Přehrávali nás a vedli 0:2. V kabině jsem udělal vítr, ale pořád to bylo takové mrtvé. Sice jsme srovnali, ale hosté nakonec minutu před koncem strhli výhru na svou stranu.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Nastoupili jsme ve velmi pozměněné sestavě. I přesto jsme měl skvostný vstup do zápasu. Zahodili jsme šance a šli do vedení 2:0. Ve druhé půli jsme přenechali hru. Nám odcházeli síly a oni nás dvakrát potrestali. Nakonec se štěstěna přiklonila na naší stranu.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - L. Burda [-] , M. Kokeš [-] (73. F. Otipka [-] ) , K. Havlásek [-] (63. J. Holubec [-] ) , O. Šumbera [-] - D. Burda [-] , O. Šmalec [-] , T. Král [-] , P. Vavrečka [-] (31. M. Paleta [-] ) - R. Kokošek [-] , M. Josefus [-] (72. M. Hrčka [-] )

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - D. Škvára [-] , R. Kubánek [-] , N. Lichý [-] - M. Škrobánek [-] (83. J. Schindler [-] ) , D. Diehel [-] , J. Novák [-] (69. M. Fischer [-] ) , T. Krejsa [-] , L. Scholtz [-] - D. Maisel [-] , P. Valenta [-] - D. Diehel [-]

ŽK: 51. M. Paleta , 63. K. Havlásek - 82. T. Krejsa .
Hráči zápasu: P. Valenta .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - DEDEK Vojtěch, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.