1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava vyrovnala až v samotném závěru zápasu


Branky


0

Pustá Polom překvapila Opavu v prvním poločasu dobrým výkonem, ze kterého vytěžila vyrovnávací branku. Ve druhé půli se Opava zmohla už jen na srovnání skóre v poslední minutě zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Družina trenéra Rostislava Halšky přijela do Opavy bez pěti hráčů základní sestavy. Chyběli Michal Jurč, DFavid Schlossarek, Vojtěch Hendrych a bratři Kubalové. Hosté museli nastoupit v základní sestavě s dvěma dorostenci. Přesto v prvním poločase byla Polom lepším týmem a na hřišti dominovala. Taky si vypracovala více šancí. Zdeněk Kačírek zaváhal zcela sám sám před brankářem Petrem Lhotským. Michal Adamčík mířil jen těsně vedle domácí branky. Brunovu střelu kryl domácí brankář. V 42. minutě vyslal Zdeněk Kačírek do uličky dorostence Michala Adamčíka a ten s klidem otevřel skóre utkání – 0:1. 

 

Ve druhém dějství chtěla domácí Opava srovnat skóre a hosty zatlačila na jejich půlku. Pustá Polom se snažila naopak hrozit z brejkových situací. Opavě se podařilo vsítit branku až v samém závěru zápasu. To jejich dlouhý aut trefil v pokutovém území hostů ruku jejich obránce Josefa Bruny a byla nařízena penalta. Střelu Jana Franka pustopolomský brankář Michal Krystýn ještě kryl, ale na dorážku Michala Uvíry byl už však krátký – 1:1. Po vstřelení branky už jen foukl rozhodčí do píšťalky a ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Jednoznačně jsme zapomněli hrát fotbal. Bylo to pomalé, bez důrazu, pohybu, jako bychom nechtěli hrát fotbal. Polom byla o něco lepší a šla taky do vedení. Ve druhé půli se oni zatáhli a my měli trochu více ze hry. Vyrovnat se nám podařilo až v poslední minutě.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Chybělo nám několik hráčů a já musel nasadit i dorostence. První poločas byl z obou stran kvalitní. Pro oko diváka to musel být kvalitní zápas. My se na konci ujali vedení. Ve druhé půli chtěl Opava vyrovnat. Trochu nás zatlačili a my hrozili z brejků. Nakonec vyrovnali v poslední minutě z penalty, kterou náš brankář dorazil, ale na dorážku už byl krátký.



Sestavy


FK Slavia Opava
P. Lhotský [-] - P. Kavan [-] , J. Frank [-] , D. Kowalski [-] (67. M. Uvíra [-] ) , T. Matějek [-] (24. M. Valík [-] ) , J. Herrmann [-] - R. Holuša [-] , R. Škrobánek [-] , I. Kratochvíl [-] , L. Chalupa [-] - R. Jedlička [-] (61. J. Hoblík [-] )

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - M. Kuděla [-] , M. Adamčík [-] , J. Bruna [-] , M. Mikšík [-] , O. Hečko [-] (63. J. Dvořák [-] ) , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , P. Bubík [-] , P. Sláma [-] , P. Kňura [-]

Hráči zápasu: M. Adamčík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - PETRÁSEK Jan, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.