1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov utrpěl výhru


Branky


0

Budišov se prakticky po celý zápas trápil s posledním Chlebičove. Dokázal se gólově prosadit až ve druhém poločase, kdy využil jednu ze svých dvou šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Budišova zavítala rezerva Chlebičova a domácí tým se praktický celý zápas proti poslednímu týmu tabulky, stejně jako na podzim v Chlebičově, neskutečně trápil a na výhru neskutečně nadřel. V prvním poločase si ani jeden z mančaftů nevypracoval žádnou stoprocentní šanci, která by stala za zmínku. Hra se přelévala převážně mezi šestnáctkami obou týmů a příliš pěkného fotbalu, který by lahodil oku náročného diváka první poločas nenabídl.

Nástup do druhé půle měl lepší domácí Budišov. V 52. minutě šel sám na hostujícího brankáře Václava Sýkoru Martynek, ale svou šanci zcela zazdil. O tři minuty později po dlouhém autu a zaváhání chlebičovského gólmana Sýkory, usměrnil svou hlavičku do sítě Martin Pražák – 1:0. V následujícím průběhu se snažil hostující Chlebičov dostat do domácího vápna hlavně dlouhými nakopávanými míči, ale domácí obrana vše odvrátila do bezpečí a tři body tak vysloveně Budišov vydřel.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Podali jsme naprosto tragický výkon. Kluci hráli špatně, ale tři body jsou naštěstí doma.

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí mužstva): Byl to vysloveně plichtový zápas. Oni nám dali branku asi v 55. minutě po zaváhání našeho brankáře. my se pak snažili dostat do jejich vápna nakopávanými balóny, ale bez úspěchu.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , I. Hasala [-] , L. Marek [-] (77. D. Kurdík [-] ) , M. Marek [-] (46. E. Levák [-] ) - J. Kuric [-] (59. O. Veliký [-] ) , J. Němeček [-] , J. Vondrouš [-] , A. Levák [-] , M. Pražák [-] - L. Čonka [-]

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - J. Vavřinčík [-] , D. Hollesch [-] - J. Otlík [-] (80. J. Vilášek [-] ) , J. Hollesch [-] - M. Šupík [-] (79. J. Sedláček [-] ) , L. Baďura [-] - M. Elek [-] , M. Konig [-] (81. K. Michalík [-] ) , T. Levák [-] , D. Kurka [-] (66. M. Tihelka [-] )

ŽK: 77. A. Levák - 77. M. Konig .
Hráči zápasu: M. Elek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - DEDEK Vojtěch, KOTÁSEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.