0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec na jaře poprvé zvítězil.


Branky


0

Dosud na jaře nebodující Hradec přijel na hřiště do Kobeřic, která na jaře získaly ve dvou zápasech čtyři body. Byly proto tak mírným favoritem. Zápas však lépe vyšel Hradci, který vyhrál o tři branky a poprvé na jaře naplno bodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec zavítal do Kobeřic, kterým vstup do jara vyšel, a vybojoval první tři jarní body do tabulky. V prvních deseti minutách zahodila hostující družina dvě šance, když neúspěšní byli Daniel Wiweger a Tomáš Krejsa. Na konci první desetiminutovky se Hradec ujal vedení Robinem Podolínským, který zužitkoval hlavou centr Tomáše Krejsy – 0:1. Teprve až potom se dostaly ke slovu Kobeřice. Své šance zazdili postupně Vojtěch Malchárek dvakrát a zkušený Pavel Hlawenka. Ve zbytku prvního poločasu se hra odehrávala spíše ve středu hřiště.

I když Kobeřice vystřídaly Malchárka, byla  prvních deseti minutách druhé půle lepší domácí ekipa. Pak převzal taktovku hry Hradec a vsítil ještě dvě branky. V 58. minutě využil mokrého terénu ke vstřelení branky Norbert Lichý, když jeho střela nepříjemně sklouzla a zaskočila domácího brankáře – 0:2. O pět minut později se po ose Norbert Lichý, Tomáš Krejsa a Pavel Valenta, prosadil posledně jmenovaný a navýšil náskok Hradce už na tříbrankový – 0:3. Hradec pak už v pohodě dokráčel k prvním jarním třem bodům. 

 

Foto zdroj: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/Fotbal_9.4.2016/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér): V první půli jsme byli lepší. Neproměnili jsme tři gólové šance a dostali náhodný gól. Ve druhé jsme hráli ještě deset minut, ale po vystřídání Malchárka jsme odešli a Hradec byl lepším týmem.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): V prvních deseti minutách jsme měli dvě až tři šance a vsítili branku. Pak se hrálo spíše na uprostřed hřiště, šancí bylo poskrovnu i díky mokrému terénu. Ve druhé půli šance na obou stranách. pak jsme dali dva góly a vítězství jsme si pohlídali. Zápas tak skončil, jak skončil. Jsem rád, protože máme mladé mužstvo a stále hledáme optimální sestavu



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
M. Švancar [-] , D. Mrva [-] - V. Malchárek [-] (46. R. Hahn [-] ) , D. Boček [-] , J. Bečica [-] (67. D. Lasák [-] ) , O. Bedrich [-] (77. L. Rycka [-] ) , P. Hlawenka [-] , J. Návrat [-] , D. Petroš [-] , P. Ullrich [-] , M. Vidlák [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , D. Wiweger [-] (87. D. Škvára [-] ) , D. Diehel [-] (77. J. Schindler [-] ) , R. Podolínský [-] (64. T. Moc [-] ) , L. Scholtz [-] (83. M. Škrobánek [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , N. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-]

ŽK: 19. D. Mrva , 56. J. Bečica , 60. D. Petroš , 90. P. Ullrich - 55. L. Petřík , 58. T. Krejsa .
Hráči zápasu: P. Hlawenka - P. Valenta , N. Lichý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - VÁLEK Jaromír, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.