1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vydolovaly tři body z Pusté Polomi


Branky


0

Zápas mezi Vávrovicemi a Pustou Polomi byl velice vyrovnaný. První poločas skončil remízou 1:1. Ve druhé půli ovlivnilo hru vyloučení Pustopolomského Schlossarka, po kterém hosté vsítili rozhodující gól. Pak byl ještě vyloučen domácí Jurč. I v devíti domácí neskládali zbraně a snažili se vyrovnat. Nakonec však všechny body udržely Vávrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi vyostřený zápas se hrál v Pusté Polomi kam zavitaly Vávrovice. Začátek lépe vyšel hostům z Vávrovic. Do vedení šly už v 6. minutě, když zamířil svou hlavičku do domácí svatyně Filip Mrusek – 0:1. Další šance zavraždil po dlouhém autu Jana Laiferta Jakub Skalík. Přímý kop vávrovického Jana Lichovníka zamířil jen těsně kolem hostující tyčky. Domácí srovnali krok v 21. minutě, když hostujícího brankáři Patriku Košárkovi vypadl mokrý míč z rukou a Zdeněk Kačírek přehledem zavěsil do branky. Do konce první půle se hrál vyrovnaný zápas nahoru dolů. Žádné z mužstev si do konce poločasu nevypracovalo žádnou vyloženou šanci. 

Úvod druhé půle ovlivnil osud zápasu. V 51. minutě šel pod sprchy pustopolomský David Schlossarek, který prohodil nevhodná slova vůči rozhodčímu. Hosté hned o čtyři minuty později za to domácí potrestali rozhodující brankou. U lajny vybojoval balón Jakub Skalík, a jeho centr zasunul do branky Jan Lichovník, jenž prostřelil domácího brankáře Juchelku – 1:2. V 75. minutě byl navíc vyloučen domácí Michal Jurč a domácí tak museli dohrávat utkání pouze o devití hráčích v poli. I v devíti se však rezerva Pusté Polom snažila vyrovnat. Vávrovice bojovnosti své těsné vedení udržely a připsaly si tři vydřené bodíky.      



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Petr Kňura (kapitán): Hosté šli do vedení. My však dokázali do poločasu po chybě hostujícího brankáře srovnat skóre. Hrál se zápas nahoru dolů. Duhou půli hodně ovlivnilo vyloučení Schlossarka, kdy jsme hned vzápětí dostali druhou branku.Pak nám ještě vyloučili Jurče. My jsme však ještě tlačili, a hosté hrozili jen z brejků.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): V prvním dějství se hrál zápas nahoru dolů. Nám vyšel začátek a šli jsme do vedení. Po chybě našeho brankáře oni srovnali skóre.Ve druhé půli to byl boj prakticky o každý metr trávníku. Zbytečně se nechal vyloučit jejich hráč a my dali gól. Po druhém vyloučení domácí hrozili i v devíti lidech. My jsme výhru bojovností vydřeli.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - M. Jurč [-] , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , A. Kubala [-] , P. Bubík [-] (20. J. Bruna [-] ) , M. Mikšík [-] , P. Sláma [-] , D. Schlossarek [-] , P. Kňura [-] , D. Kubala [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - M. Schoppik [-] , J. Laifert [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , F. Mrusek [-] , J. Skalík [-] , J. Morbitzer [-] , J. Schneider [-] , R. Schreiber [-] , D. Cahel [-]

ŽK: 29. P. Sláma , 76. J. Bruna - 12. J. Laifert , 75. D. Cahel . ČK: 51. D. Schlossarek , 75. M. Jurč .
Hráči zápasu: J. Laifert , D. Cahel .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - MEIER Milan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.