3:2
(2:0)
53. O. Haas
60. O. Haas
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina obrala Litultovice


Branky


3. M. Boháč , 45. P. Boček , 81. P. Koval - 53. O. Haas , 60. O. Haas
0

I když byli hosté z Litultovic lepším týmem, všechny tři body zůstaly doma ve Vřesině. Ta do poločasu vedla o dvě branky. Hosté sice rychle vyrovnali, ale rozhodující branku vsítili domácí osm minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabuly z Litultovic zavítal v nedělním odpoledne do Vřesiny. Před velmi slušnou diváckou návštěvou se odehrával velice napínavý zápas se šťastnou zápletkou pro domácí borce. Mužstvo z Litultovic bylo po celý zápas lepším a fotbalovějším týmem. Domácí tento nedostatek nahrazovali nezměrnou bojovností. Hosté po celý zápas měli problém s koncovkou. Už ve 2. minutě vřesinský Martin  Boháč svůj přímý kop zatočil přes zeď přímo do hostující branky – 1:0. V závěru poločasu navíc dostal míč za hostující obranu Petr Boček, obešel si hostujícího brankáře Kamila Janetzkého a míč pohodlně zavěsil do prázdné kasy – 2:0.

Začátek druhého poločasu patřil Litultovicím. Podařilo se jim velice rychle srovnat skóre zápasu. V 53. minutě zužitkoval přesnou přihrávku Pokorného Ondřej Haas - 2:1. O sedm minut později opět Ondřej Haas, tentokrát z přímého kopu, rozvlnil síť domácí svatyně - 2:2. Rozhodující okamžik utkání přišel v 82. minutě, když roh Aleše Rončky přistál na hlavě Petra Kovala, který rozradostnil domácí fandy – 3:2. V samotném závěru mohl pojistit výhru domácích ještě Vojtěch Kocián, ale jeho samostatný únik vyrazil nohou brankář Jantezký. V samém závěru byl ještě vyloučen hostující Lukáš Haas za nevhodné poznámky vůči rozhodčímu. Hosté tak ztratili tři body a druhé Suché Lazce se jim přiblížily na rozdil tří bodů.     

 

Foto odkaz: https://www.facebook.com/TJVresina/?fref=ts

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí mužstva): Soupeř byl kvalitní. Byl lepší. my výhru urvali bojovností a tím, že jsme narozdíl od soupeře stříleli branky.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Do Vřesiny jsme přijeli jako vítězové a odjížděli jsme jako poražení. Utkání jsme nezvládli takticky ani z hlediska disciplíny. Domácím gratuluji ke třem bodům a děkuji za dokonale připravené hřiště. Zklamáním, a to absolutním a nejen pro nás, hostující tým, byl výkon rozhodčích, kteří ovšem, a to zdůrazňuji, výsledek utkání neovlivnili.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Koval [-] , V. Čech [-] - M. Boháč [-] , V. Kocian [-] , F. Rončka [-] (90. R. Kocur [-] ) - P. Boček [-] - M. Gajda [-] , A. Rončka [-] , O. Kocián [-] (72. T. Pientka [-] ) , P. Strakoš [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] - O. Haas [-] , A. Balek [-] (46. M. Korbel [-] ) - M. Grygar [-] (86. M. Procházka [-] ) , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] (73. M. Borč [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Tengler [-] , L. Haas [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 56. M. Gajda , 62. P. Koval , 89. V. Čech , 90. A. Rončka , 90. P. Strakoš - 82. O. Minarčík . ČK: 90. L. Haas .
Hráči zápasu: A. Rončka - O. Haas .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - HRUBÝ Václav, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.